INDIVIDUALNO-MENTORSTVO

Partnerstvo, zavezništvo in predana strokovna podpora …

Ko se človek znajde pred določenim večjim izzivom ali pa se odloči, da bo nekaj kar ni koristno pri sebi spremenil, se zdi pot do želenega rezultata naporna in težka, zaustavljajo pa nas tudi številni strahovi in vprašanja “kako”. V takih situacijah je ključno, da imamo ob sebi nekoga, ki verjame v nas in nam nudi spodbudno podporo.

Na žalost je tako, da ob pravih izzivih največkrat ostanemo sami, če že imamo nekoga ob sebi, pa ta ne deluje nujno spodbudno na nas. Namesto pomilovanja in skrbi namreč potrebujemo močnega vodjo in nekoga, ki ima ob sebi primerna orodja, s katerimi nam lahko zagotovi konstruktivno podporo, ki prinaša rezultate. Močna energijska podpora in tehnike osebne rasti nam ponujajo najboljšo osnovo za dovolj hiter in lahkoten napredek.

Vrednosti dela z mentorjem oz. coach-em se zaveda vedno več posameznikov, ki prisegajo na rezultate. Ko se dve energiji osredotočita na isti cilj, se moč uresničitve močno poveča in že samo zaradi tega veliko lažje napredujemo proti zastavljenemu. V delu z mano pa stranke dobijo še nekaj več. Nisem le partnerica, ki spodbuja, motivira in vodi, pač pa se predvsem poglabljam v tisto, iz česar se rodi največ našega odlašanja, strahov in furstracij – v našo podzavest in naša čustva.

Moja naloga ni, da “popravim” človeka, s katerim delam, pač pa, da ga opolnomočim, mu pomagam razbremeniti nakopičeno razdiralno energijo v njegovem frekvenčnem zapisu in ga energetsko podprem z informacijami, ki mu spontano pokažejo pravo pot in ga kot magnet vodijo k njegovemu cilju.

Ti cilji so lahko:

  • iskanje in uresničevanje svojega poslanstva,
  • bolj prijazen odnos do svojega telesa in krepitev vitalne energije,
  • napredek v karieri,
  • zamenjava službe ali pogum za vzpostavitev lastnega posla,
  • iskanje idealnega partnerja,
  • ureditev nezadovoljujočega partnerskega odnosa,
  • uspešna realizacija nedokončanih projektov (diploma, potovanja, nova hiša …),
  • obuditev sreče in doživljanje smisla življenja …

anita-z-robčki

Vsa srečanja potekajo preko Skypa, za še boljše rezultate pa s strankami vedno delim tudi Mp3 posnetke  Vibra Spa aktivacije frekvenc.

Pomagam vam lahko pri katerem koli vašem izzivu, za nekatere bolj generične teme pa sem pripravila tudi malce bolj strukturirane programe.

Programi individualnega coaching-a:

notranja-moc

Začutite svoje življenjsko poslanstvo in začnite ustvarjati vaš smisel življenja

Program je namenjen vsem, ki se srečujejo z občutkom, da so obtičali in se vrtijo v začaranem krogu. Skozi 6 ali 12 srečanj jim pomagam, da se ponovno srečajo sami s seboj, spoznajo svoje kvalitete, razvozlajo vozle preteklosti in se premaknejo proti pravemu smislu življenja.

kile-dol

Povrnite si nadzor nad svojim telesom, začnite intuitivno uživati najboljšo hrano zase in se spontano odločajte za blagodejno rekreacijo

Trimesečni program se posveča odlaganju odvečnih kilogramov, a ne samo z namenom hujšanja in doseganja vitkosti, pač pa predvsem s ciljem, da se začnemo dobro počutiti v svoji koži, da si okrepimo samozavest in si povečamo nivo energije ter vitalnosti.

ponovna-povezava

 Za tiste, ki ne želite aktivnega sodelovanja, pač pa se le prepustite energijskemu uravnotežanju z Reconnection healingom™  oz. Ponovni povezavi.

Eneregijsko uravnotežanje, ki se sproži s Ponovno povezavo, je takšno, da je najbolj primerno za določeno osebo v danem trenutku. Naše telo, um, čustva in spiritualnost se uravnotežijo, odpadejo omejitve in človek nastopi v svojem polnem potencialu. Začne videti in dojemati višje.

S tvojim svetovanjem sem prihranila 2.000 €. Namreč, prepričana sem bila, da moram za dosego cilja obvezno opraviti dodatno izobraževanje v tej vrednosti. Zdaj vidim, da je bil to le moj izgovor.
Anžela Wirth, hipnoterapevtka, izvajalka EFT (tapkanje), bioterapevtka
Anita je tukaj zelo dober posrednik med tem, kar si želiš in kaj bi rad rešil v svojem svetu. Sebe zaupam redko komu. Za takšne obiske se zelo težko odločim kar pri komerkoli, glede na to, da se ukvarjam z različnimi vrstami joge in se učim od najboljših, svetovno priznanih mojstrov transformacije energije.
Jasmina Turnšek, glasbenica
Sem samozavestnejši, kot sem bil. Postal sem bolj prijazen. Predvsem do sebe in posledično, do domačih in sodelavcev. Veliko stvari sedaj vidim, ki jih pred tem nisem. Nekako se je čas ustavil, ne beži več mimo mene. Uživam v trenutkih, v situacijah, kjer se nahajam, ne glede na to, kje sem.
Tone Zupanc, bančni svetovalec-trener
Vsako srečanje da rezultate. Razrešili so se odnosi v službi. Obravnavajo me drugače. Čutim tudi, da me vsi bolj upoštevajo, spoštujejo. Dobivam bolj pomembne naloge. Bolj sem sproščena in optimistična. Vse delam lažje, z manj napora.
Martina Saksida, kreativka