Loading Dogodki
Ta dogodek je minil.

Poleg denarja, je seks najbolj tabuizirana tema na tem planetu. O seksu se ne govori, če pa že, so tu sodbe, zaključki in občutki napačnosti, negotovosti. Tako se oropamo darila, kar seks je. Seksualna energija je najmočnejša kreatorska energija, z njo ustvarjamo nova življenja, gradimo kariero, osebno življenje, poslovne projekte, količino denarja. In to je pod ključem tabuja. Kaj če bi namesto teže, drame in bolečine raje izbirali radost, lahkotnost, obilje s seksom in seksualno energijo in ustvarili mnogo večje življenje, kot ga živite sedaj?

Pretočnost in sproščenost s seksom ne pomeni, da boste seksali kar z vsakim na ulici!

Je povabilo, da posežete po:
– večjem intimnem življenju,
– sproščenosti, radosti in užitku,

– večji telesni živosti,
– večjih kreacijah osebnih in poslovnih projektov,

– večji kapaciteti za prejemanje denarja,

– kreativnosti, zavedanja zmožnosti,
– obiljem življenja v vseh oblikah…

Kaj je naša tarča?

Kaj, če ni tabuja. Kaj, če lahko vprašate vse? Kaj, če se lahko dotaknemo še tako “kočljive teme” v zvezi s seksom? Kaj če bi prenehali biti seksualni zdravitelji? Sledili bomo energiji, ki se bo v udeležencih organsko odpirala in prinašala na površja vprašanja, ki opolnomočajo. Smer je več lahkotnosti in sproščenosti v intimnosti, odpiranje možnosti. Večje zavedanje seksualne energije, kako jo generiramo in kaj lahko z njo kreiramo. Kaj če niste tako napačni in zjeb… v seksu, kot ste do sedaj menili? Kaj vi že veste o seksu? Kaj vi že veste o seksualni energiji? Kaj, če veste več, kot ste si do sedaj priznavali? 10 dni bomo to tematiko skupaj raziskovali in postajali te energije.

Spuščali boste motilce vaše energije, kot so sram, strah, dvom, nevrednost nesposobnost, depresijo, žalost, stres, tesnobo, pomanjkanje in postajali energije lahkosti, radosti, živosti. Bolj se boste zavedali svoje seksualnosti, jo začeli prejemati in z več zavedanja usmerjati seksualno energijo. Naučili se boste preproste tehnike za zmanjšanje stresa, ki jo boste z veseljem uporabljali celo življenje.

Zakaj 10 dni? Zakaj skupina?

Tu je prilika, da vzamete skupinsko energijo, kot pospeševalca spremembe in si dodobra natrenirate energijsko mišico PREJEMANJA in POSTAJANJA tega, kar si želite ustvariti VEČ v svojem življenju.

Moje delavnice potekajo v soustvarjanju z udeleženci, dinamično, interaktivno, zato so tako močne, da delujejo tudi za tiste, ki se jih udeležijo samostojno, kasneje. Delamo različne energijske vaje, ki jih prilagajam skupini, postavljam vprašanja in izvajam clearinge podzavestnih omejitev, bustamo kreativno energijo obilja…

Zato sem z navdušenjem pripravila specialno delavnico, da dobite potrebno motivacijo, zagon energije in posežete po zastavljenih življenjskih tarčah. Želim si, da čim več ljudi zaživi več sebe, uresniči svoje potenciale in s tem kreira bolj izpolnjeno življenje.

Kako poteka 10 dnevna delavnica?

To je avtorska delavnica Anite Kejžar Škulj, coachinja in specialistka za osebno rast z več kot 20. letnimi izkušnjami. 

10 dni zapored se srečujemo on line. Vsak dan se bomo posvetli eni temi in vprašanjem, ki mi jih bodo zastavljali udeleženci izziva…. Na ta način se že prične proces spreminjanja podzavestnih omejitev. Ko je osnova postavljena, nadaljujemo s preprosto energijsko vajo. Primerno tudi za začetnike.

Da je učinek zares največji, vas povabim v coaching, da sproti očistimo omejitve, misli, prepričanja, sodbe, ki jih imate o sebi in življenju. Skupaj kreiramo energijo nove, večje resničnosti, ki se že začne prikazovati bolj ali manj očitno vsak dan…

Druženje traja 30 – 45 minut in se vedno prilagajajo skupini.

Kaj če se ne morete vedno udeležiti? Ali bodo posnetki?

S prijavo v program prejmete Mp3 posnetke. Če kdaj ne pridete, poslušate posnetek samostojno v času, kot vam odgovarja. Posnetki so kreirani z namenom, da delujejo brezčasno. Da super delujejo tudi kasneje, ko delavnica enkrat že teče ali po zaključku, potrjujejo mnoge navdušujoče izjave udeležencev prejšnjih delavnic.

Ste novi na zoomu, spletni platformi za druženje?

Brez skrbi, je lahko. Potrebno si je naložiti aplikacijo na telefon ali računalnik, klikniti povezavo in že se znajdete v skupini istomislečih (pošljem dodatne informacije, kako se to naredi ob prijavi).

Prispevek za vseh 10 dni je le 120 €, za zgodnja plačila do vključno srede, 3.2.2021 je 99 €.

Investicija časa, denarja in energije v svojo transformacijo lahko prinese leto novih priložnosti in možnosti, ki jih do sedaj še ni bilo.

Za take delavnice sama plačujem preko 1000 € s coachi in mentorji iz tujine, vam pa jo ponujam za smešno noro ceno. Naj denar ne bo izgovor, da ne naredite spremembe in povečate obilje vseh vrst.

Če se v svojem življenju ne počutiš zadovoljno, lahkotno, izpopolnjeno, to pomeni, da te zavirajo tvoje blokade. Ponujam ti priložnost, da se razbremeniš svojih notranjih ovir in začneš lahkotno ustvarjati življenje, za katerega veš, da je mogoče. Prijavi se na delavnico še danes!

POŠLJI SVOJO PRIJAVO NA infoanita@notranjamoc.com!

Tako enostavno, a tako neverjetno učinkovito!

Tisti, ki so delavnice Anite Kejžar Škulj že preizkusili, so živ dokaz za to, kakšne spremembe so mogoče:

Alenka je izkustva po več izzivih strnila:

Meni tvoji izzivi zelo koristijo, včasih direktno ali pa tudi po daljšem času. Važno zame je, da sem se začela miselno premikat, počasi ampak gre, zato ostajam v povezavi s teboj in skupino. Po zadnjem izzivu moram reči, da, če je bila zame hvaležnost abstrakten pojem, sem sedaj postala prijateljica z njo in jo uporabljam vsak dan. Hvala za vse!😃

Tudi Barbara je delila svojo zgodbo:

Šesti dan (se mi zdi), po poslušanju posnetka, so mi izginili simptomi …rahel izcedek iz nosa in občutek v prsih, kot da se mi bo razvil kašelj. In tudi po meditaciji ko smo dihali v organe, me je minil glavobol.

Ja čudeži se dogajajo, res. Hvala za teh 21 dni. Vsakič se nekaj malega zgodi. Malo po malo, nastane veliko, ane?!

Miha mi je sporočil:

Pozdravljena!

Pa ti še jaz pošljem “feedback” 🙂

Brez tvoje pomoči definitivno ne bi tako hitro diplomiral.

Predstavila si mi orodja in poglede, brez katerih ne bi bil to kar sem.

Predvsem si pa živi dokaz, da so spremembe na boljše možne. Možne so pa takrat, ko se zavemo, da je od nas odvisno, kaj bomo naredili s svojim življenjem. In ti si ena tistih, ki dajejo orodje kako to narediti.

Bodi dobro,

Miha Bezeljak, igralec in lutkar😃

Za udeležbo na 10 dnevno specialno delavnico je potrebno predhodno poslati prijavo na e-naslov infoanita@notranjamoc.com.

Plačilo za udeležbo lahko poravnate s plačilom preko Paypala (izberite svojo opcijo spodaj in kliknite na gumb PLAČAJ), možno pa je tudi plačilo po predračunu (napišite to v mejlu za prijavo).

Zgodnja prijava, plačilo do 3.2.2021

99

Redna cena delavnice od 4.2.2021

120

IMG_7732 (4)

POŠLJI SVOJO PRIJAVO NA infoanita@notranjamoc.com!