Loading dogodki

10 dnevni program

“PREKLOPI NA VIŠJO VIBRACIJO in zaživi SEBE”

Z Anito in Andrejem

ON-LINE RETRIT od 15.10 do 24.10.2021

Življenje prinaša številne izzive pa tudi “sladke” skomine, s katerimi se moramo vsakodnevno soočati in jih reševati. Si že kdaj opazil-a, da takrat, ko si v svoji polni moči, ko neko stvar delaš z radostjo in navdušenjem, vse teče kot po maslu? Pa naj bo to kakšen težek službeni projekt, kondicijski cilj ali odnos s tvojimi najbližjimi … Ko smo v visoki energijski vibraciji, vse poteka tako enostavno, počutimo se, kot bi leteli, in življenje se zdi kot prava pravljica.

Se spomnite, kdaj se vam je to dogodilo nazadnje?

Če je vaš odgovor “sto let nazaj”, potem je to signal, da ste se ujeli v mrežo nizkih vibracij, ki vam ne dovolijo živeti tvojega polnega potenciala. V tem svetu, obkroženem z jezo, žalostjo in strahom, to ni nič nenavadnega.

A obstaja rešitev. Na temu svetu nas je vedno več energijskih mojstrov, ki intenzivno dvigujemo svojo energijsko vibracijo, naša naloga pa je, da v isto stanje pomagamo pripeljati tudi čim več drugih okoli nas. In to, da ste se ustavili na tej strani, je znak, da je pred vami velika priložnost, ki vam lahko povsem spremeni življenje. NA BOLJE, SEVEDA!

10 dni za dvig energijske vibracije – ZA VEDNO!

Anita in Andrej sva oblikovala 10 dnevni intenzivni proces, ki vam bo omogočil, da preklopite na visoko energijsko vibracijo. To je stanje duha, ki vam bo pomagalo izzive premagovati z veliko večjo lahkoto, ki vas bo izstrelilo proti vašim najvišjim ciljem in, ki bo vsak vaš dan izrisalo v veselo, samozavestno in neustrašno izkušnjo.

10 dni vas bova budno spremljala skozi prehod dviga vibracije. Povsem organsko boste prvih pet dni izdihnili, kar je staro, nedelujoče in vas ohranja v raznih oblikah lakote, pomanjkanja in omejitvah. Drugih pet dni bo predstavljal vdih novih informacij, novega življenja, novega stanja zavesti, ki je bolj povezan z obiljem, nahranjenostjo in notranjim mirom.

Poleg intenzivnega dihanja in nadzorovanega posta boste vstopili v najino polje visoke energijske vibracije, kar bo proces še intenziviralo in vam omogočilo popoln preklop iz starega stanja zavesti v nov, pozitiven celo “božanski” dvig zavesti in delovanja. Doživeli boste pravzaprav neke vrste prebujenje, to pa pomeni, da po teh desetih dnevih ne boste več ista oseba, kot ste bili prej. Boste veliko boljši, bolj pozitivni, samozavestni, trdno v svoji notranji moči in neomajni ob vsakem izzivu, ki vam bo prišel nasproti.

Kot ste lahko prebrali, je v proces vključen tudi post, priporočeno celo tridnevni suhi post, kar pomeni, da bomo neposredno vplivali na naše telo in ga “odklapljali” od zemeljskega priveza na materialno hrano in ga “priklapljali” na energijske vire iz univerzuma. Prav ta proces je po najinih izkušnjah in izkušnjah številnih drugih ključen za pravi preklop in vstop v novo vibracijo. A naj vas to ne ustraši. Udeležence bova ves čas spodbujala, da vsak trenutek poslušajo potrebe svojega telesa. Sami si bodo določili intenziteto spremembe hrane in dolžino suhega posta, ki lahko traja en do tri dni. V nobenem primeru ne zagovarjava brezglavega hujšanja, siljenja samega sebe, da bi presegli svoje zemeljske potrebe. Ko dovolimo organski prehod, bo telo z lahkoto prejemalo energijo in informacije za življenje iz “polja”. Eden od stranskih rezultatov procesa pa bo tudi ta, da bo hrana od takrat naprej postala izbira in ne nuja. Če ste kdaj želeli shujšati, bo to po tem procesu nekaj povsem enostavnega. Za spodbudo in kaj je mogoče delim izkušnjo naše družine, ki je v 6 mesecih po takem programu skupno shujšala za kar 50 kilogramov.

Kaj je naš cilj?

Pravzaprav si bo vsak od sodelujočih določil svoj konkreten cilj, a vsi bomo doživeli občutno spremembo, ki bo že po nekaj dnevih programa govorila o tem, da postajamo veliko bolj brezmejni, neustavljivi, optimistični, zadovoljni in zdravi. 

ZAČUTILI BOMO PRAVO, IZVORNO RADOST, OPTIMIZEM, UPANJE IN ZAUPANJE, da lahko spremenimo še tako veliko omejitev in jo obrnemo v svoj prid. Spomnili se bomo otroškega čudenja, ki se porodi v nas, ko pridemo na ta svet in komaj čakamo, da začnemo živeti. 

Doživeli boste pravi detoks podzavestnih vzorcev in energij, kjer sebe zadržujete pred tem, da bi resnično živeli svoj polni potencial.

Zgodil se bo preklop v glavi, umirjanje uma, regeneracija živčnega sistema. Odprli boste nov pogled na življenjske situacije in jih rešili z večjo lahkoto.

Začutili boste ponovna povezavo z obiljem vesolja, povečanje zaupanja vase in to, da zmorete.

…in kaj še vse drugega se bo spremenilo?

Odgovor je enostaven. Spremenilo se bo vse, kar je v vašem življenju pripravljeno, da se. Program je globoko transformativen in se ne konča po 10 dneh, temveč se nadaljuje še mesece. Proces prehoda na visoko vibracijo radosti bo deloval na vas kot celoto, zato se bodo lahko spremembe pokazale tudi na drugih področjih v življenju, ki jih niti ne pričakujete.

Anita, ki različne tehnike dvigovanja energijske vibracije preizkuša že več kot 20 let, je skozi podoben proces, kot je 10 dnevni intenziv, najprej popeljala svojo družino in uspeh jo je tako navdušil, da se je odločila podobno priložnost prenesti ponuditi tudi drugim, ki so pripravljeni na tako transformacijo. Z možem Andrejem, ki spodaj navdušeno govori o svojih rezultatih, sta izpopolnila pristope tako, da vključujejo tudi uravnoteženost ženske in moške energije, to pa je tistim, ki so proces že preizkusili prineslo res neverjetne rezultate, pravo “metamorfozo”. Preberite spodaj o nekaterih njihovih izkušnjah.

Vera je zapisala:

Wau, ta poces mi je dal tako notranje zaupanje, da zagotovo vem, da ne grem na prejšnje tire. Možu sem prepustila del kuhinje, kar mi daje več svobode. Očitno sem morala dvigniti vibracijo, da sem bila pripravljana na kaj takega. Po 12 letih so me prenehala boleti kolena. Kar na enkrat sem se tega zavedla, saj nisem pričakovala te spremembe. Zelo hvaležna za vsa dihanja in tvoje coachinge, ki so vedno sprostili tam, kjer me je tiščalo. Opažam še, da prejemam več možnosti in sem manj trda. Lahko bi rekla, da sem bolj radostna.

Tudi Ksenja je delila svojo zgodbo:

Vibracijo še kar hitro po malem dvignem s kako vajo in afirmacijo “ustvarjam lahkotnost bivanja”. V nedeljo mi je nazadnje uspelo eno celo ta dolgo oddihat. Vmes pa že nekaj globokih vdihov, kar lepo poveča umirjenost. S hrano sva tudi ok. Obroki so manjši, šele v soboto sem posegla po prvi čokoladi (če odštejem tisto praznovalno nedeljo, ko sem lizala sladoled), vmes pa mi za sladkorčke sploh ni zares.Enako je z ogljikovimi hidrati – dvakrat do zdaj kruh, pa krompir in enkrat pašta. Cigareti so tudi na spodnji meji glede na obdobje pred 10-dnevnim izzivom.Nihanje sladkorja je še vedno preteklost :). Tiste tri do dve kilce sem še vedno lažja in kar je najlepše, da se ravno prav pozna na hlačah, ki so že malce tiščale prej.

Mojca pa je izkustva po drugem 10 dnevnem intenzivu strnila takole:

Kakšen čudež se je zgodil v mojem življenju. Se pred dobrim mesecem sem bila prepričana, da bom umrla, če bom 3 dni brez hrane in vode. Brez hrane bi že šlo, brez vode nikakor ne. Ob prvem krogu 10 dnevnega dviga vibracijo sem naredila prvi preskok, ko sem bila 24 ur brez vode. Glede na to, da sem redno hodila v službo mislim, da je bil to takrat odličen izkupiček.
Sedaj, v drugem krogu, točno en mesec po začetku prvega kroga, sem dosegla cilj, ki je bil zame tako oddaljen kot vesolje. In sedaj, v sredo ob 12.00 si iskreno čestitam za ta dosežek, tebi pa se zahvaljujem iz srca za vse vodenje in podporo. Moj svet postaja lahkotnejši, lažji, bolj po moji meri… in kaj vse je se mogoče?

Kako poteka program?

To je avtorska delavnica Anite Kejžar Škulj in Andreja Kejžarja. 

V uvodu se bomo v sproščenem tonu pogovorili o vaših razmišljanjih, izzivih, željah, ki jih imate… Na ta način bomo že pričeli proces otvarjanja procesa prehoda v višjo vibracijo. Ko bo osnova postavljena, bomo pričeli z posebnimi dihalnimi vajami, ki vam dvignejo energijo, da niste lačni, razstrupljajo telo, ga regenerirajo, krepijo odpornost, balansirajo hormone, sprostijo živčevje in um. Čas bo za vsa vaša vprašanja. Da bo učinek zares največji, vas bom Anita, povabila v coaching, da sproti očistimo omejitve, misli, prepričanja, sodbe, ki jih imate o sebi, telesu, hrani, hujšanju, staranju, zdravju…pravzaprav o kateremkoli življenjskem vprašanju. Andrejeva vloga je v držanju energijskega polja “katalizatorja spremembe” za vse udeležence. Odgovore na vprašanja bo črpal iz osebne izkušnje svojega prehoda in spremljanje prehoda na višjo vibracijo hčere, ki ji je s svojo kreativnostjo doprinesel k uspešni izgubi 20 kilogramov.

Program se začne v petek, 15.10.2021 ob 18.00 in zaključi v nedeljo 24.10.2021 dopoldne. Poteka ONLINE

    • Vanj se lahko vključite polno in ste z nami na vseh srečanjih, ko so dejansko na programu. Če se kdaj ne udeležite, Mp3 posnetek z vajo poslušate kasneje.

    • Ves čas trajanja programa, takrat, ko ste sami, sem na razpolago za sos klice. To pomeni, da v resnici nikoli niste sami in imate mojo konstantno podporo za vprašanja ali karkoli se dvigne na površje. To je neprecenljivo.

    • Imate možnost poglobjene individualne coaching seanse, ki jo lahko izkoristite za večji preboj med samim programom ali kadarkoli po zaključku, saj se sprememba odvija še nekaj mesecev.

    • Program je primeren za začetnike in za vse z več izkušnjami na področju dela na sebi. Kontraindikacij ni. V kolikor imate specifično zdravstveno stanje in dvomite, ali to nekaj za vas, se posvetujte s svojim zdravnikom.

poslušanje-vibra-spa

Za udeležbo na delavnici je potrebno predhodno poslati prijavo na e-naslov infoanita@notranjamoc.com.

Plačilo za udeležbo lahko poravnate s plačilom predračuna ali preko Paypala s kreditno kartico. Svojo izbiro napišite ob prijavi.

Program po posameznih dneh:
petek – 18.00 -20.00
sobota – 8.00 -10.00 /12.00 – 12.20/17.30-19.30
nedelja- 8.00 -10.00 /12.00 – 12.20/17.30-19.30
od ponedeljka do petka – 17.30 – 19.30
sobota – 8.00 -10.00 /12.00 – 12.20/17.30-19.30
nedelja – 8.00 -10.00

Vaš prispevek:

Cena programa je 660 €. ZGODNJA prijava do 1.9. je 540 €. Cena za ponavljanje 330 €. Zgodnja prijava do 1.9. je 270 €.

Program vsebuje 10 dni varnega in strokovnega vodenja Anite in Andreja. Lahkotno vas peljeta skozi 1-3 dnevni suhi post. Anitin sprotni coaching vseh čustvenih in miselnih vprašanj in vsega, kar taki transformativni programi prinesejo na plan. 14 zdravilnih dihalnih meditacij za globoko regeneracijo čustvenega, metnalnega, fizičnega in duhovnega telesa.

Prejmete MP3 posnetke programa in 14 dihalnih zdravilnih meditacij. To je vaše, saj želiva, da program ponavljate še kasneje, samostojno.

POŠLJI SVOJO PRIJAVO NA infoanita@notranjamoc.com!