MTVSS je telesni proces Access Consciousness-a, ki nam pomaga pri celostni regeneraciji in okrepitvi imunskega sistema telesa.

MTVSS odstranjuje vse programe, kjer smo svoje telo zaklenili v omejene možnosti in staranje. Telesu omogoča več lahkotnosti, energije in sproščenosti. Obnavlja naše telo in ga pomlajuje. Učinkovit je tudi pri lažjem premagovanju fizičnih naporov in pri športnih aktivnostih.

Vpliva na naše okostje, mišičje, vezivna tkiva in notranje organe. Dela se s polaganjem rok po telesu in priklicem energij. Obstajajo različni položaji rok za različne namene zdravljenja.

Telo s procesom spomnimo, da se lahko vseskozi spreminja, da ne potrebuje ohranjati obstoječega stanja, dovolimo mu spremembo in mu pomagamo pri temu.

Kaj vse lahko spremenite?

Proces se izvaja z nežnim polaganjem rok. Tretma je prijeten in negovalen. Primeren je za otroke in odrasle. Proces lahko izvajate na sebi in tudi drugih. Uporabljati ga je mogoče na celem telesu, pa tudi na posameznih organih za izboljšanje delovanja:

 • dihalnega sistema
 • metaboličnega sistema in metabolične stopnje celic
 • električnega sistema
 • centralnega živčnega sistema
 • prebavnega sistema
 • drobovja
 • dermalnega sistema
 • skeleta
 • limfnega in hormonskega sistema
 • reproduktivnega sistema

Kaj vse bi bilo mogoče, če bi svoje telo prepoznali kot darilo, kar resnično je? Bi bilo potem življenje lahkotneje?

Kako poteka delavnica?

To je delavnica telesnih procesov Access Consciousnessa, ki jo vodi Anita Kejžar Škulj, certificirani Access Bars® facilitator in certificirani Access Body® proces facilitator.

 • v soboto 25.02.2023
 • od 10.00 do 17.00
 • V Kamniku (lokacijo izveste ob prijavi)

KAKO POTEKA: Proces se izvaja s polaganjem rok na telo ter z zagonom določenih energij. Tretma je prijeten in negovalen. Primeren je za otroke in odrasle. Proces na delavnici 2x prejmete in 2x izvajate na drugih.

SKRBNO VODENJE: Na vseh delavnicah telesnih procesov Access Consciousness se učimo odpiranja neskončnim možnostim z našim telesom, kako se osvobajati od pogledov drugih ljudi, kako zaznavati telesa, kako komunicirati z našim telesom in kako doseči resnično skupnost z našim telesom.

Z Accessovimi procesi nikoli ne moremo nikomur škodovati, ker gre pri njih za opolnomočenje telesa, da samo naredi spremembo. Vsi procesi nam omogočajo dostop do več zavedanja.

Predznanje za to delavnico ni potrebno: Vedite, da ste dovolj. Ne potrebujete posebnih moči ali predhodnih znanj, da bi izvajali tretma telesnega procesa.

CERTIFIKAT: Na koncu dobite certifikat in lahko samostojno izvajate seanse na vaših sorodnikih, prijateljih, klientih ali pa si ga zaganjate na sebi.

Tehniko lahko vključite tudi v vaš posel.

CENA: Cena delavnice je 150 €

Otroci, stari do 15 let, se delavnice lahko udeležijo brezplačno v spremstvu svojih staršev ali skrbnikov. Otroci, stari od 16 do 18 let, plačajo polovično ceno.

V ceno delavnice so vključeni prigrizki in gradivo.

PRIJAVA: s klikom na KOŠARICO spodaj, pride vaša prijava avtomatično do mene. Z nakazilom plačila, ki je lahko na poslovni račun ali s kartico, si zagotovite mesto na delavnici.

Za dodatne informacije: 051 307 668, infoanita@notranjamoc.com.

Tako enostavno, a tako neverjetno učinkovito!

Tisti, ki so že bili na delavnicah Access telesnih procesov, so živ dokaz za to, kakšne spremembe so mogoče:

Javljam ti moja opažanja po delavnici. Otresla sem se strahu in po dolgih letih spet začela vozit avto. Kar na enkrat sem začela razmišljati, kako fino bi bilo voziti avto in ga imeti. Tudi avto je kar nekako čarobno prišel do mene, praktično brez stroška.

Nina

Ko sem prejemala barse me je kar odneslo v neko globoko stanje. Po koncu sem se počutila olajšano, s prazno glavo, kar je zame nenavadno.

Kako je lahko še boljše kot to????☺

IRIS

Če se v svojem življenju ne počutiš zadovoljno, lahkotno, izpopolnjeno, to pomeni, da te zavirajo tvoje blokade. Ponujam ti priložnost, da se razbremeniš svojih notranjih ovir in začneš lahkotno ustvarjati življenje, za katerega veš, da je mogoče.

Prijavi se na delavnico še danes!

Vaša investicija

Cena delavnice je 150 €

Otroci, stari do 15 let, se delavnice lahko udeležijo brezplačno v spremstvu svojih staršev ali skrbnikov. Otroci, stari od 16 do 18 let, plačajo polovično ceno.