KOREKCIJA VIDA je telesni proces Access Consciousness, ki nam pomaga pri različnih težavah z vidom.

Telesni proces KOREKCIJA VIDA izboljšuje vid in pomaga pri obnovi področja okoli oči, kot so raznorazne poškodbe in učinki staranja. Telo s procesom spomnimo, da se lahko vseskozi spreminja, da ne potrebuje ohranjati obstoječega stanja, dovolimo mu spremembo in mu pomagamo pri temu.

Dobrodošli v svet drugačnih možnosti

Telesni proces KOREKCIJA VIDA hkrati deluje na celotno življenje, z njim se odpiramo več jasnosti na vseh področjih v življenju.

Vseskozi bi lahko vse videli in vse vedeli, vendar smo se vedno bolj prilagajali okolici in si skozi življenje nabirali vedno več fiksnih pogledov, namesto da bi sledili svojemu lastnemu vedenju.

Dobimo večjo jasnost, odprejo se nove možnosti, ki jih prej nismo videli. Pokaže se življenje v vsej svoji čarobnosti, kjer je vsaka težava le izkušnja – ne dobra, ne slaba, samo izkušnja, ki smo si jo izbrali na naši poti…

Poveča se zavedanje, prisotnost in jasnost, da lažje opazimo tisti vzorec v katerem se vrtimo, pa se sploh ne zavemo, da ga izbiramo.

Kaj vse lahko spremenite?

Proces se izvaja z nežnim polaganjem rok na oči ter z zagonom določenih energij. Tretma je prijeten in negovalen. Primeren je za otroke in odrasle. Proces lahko izvajate na sebi in tudi drugih.

  • S tem procesom se zaženejo energije, ki izboljšajo vid in zdravje oči.

  • Številni ljudje so z njim odstranili dioptrijo in pozdravili tudi hujše poškodbe oči.
  • Z njim lahko izničimo tudi travme, ki so jih doživele oči npr. zaradi izpostavljenosti močni svetlobi.
  • Pomaga pri vseh težavah z očmi in spreminja molekularno strukturo poškodovanih delov.
  • Lajša težave s sinusi in zmanjšuje gubice okoli oči.
  • Brišejo se tudi prepričanja, ki jih imamo o staranju in vidu.
  • Odklepa vsa tista mesta, kjer smo omejili svoj vid ter se naredili slepe.

Kaj vse je mogoče, ko vam možnosti postanejo spet vidne? Prijavite se na delavnico.

Kako poteka delavnica?

To je delavnica telesnih procesov Access Consciousnessa, ki jo vodi Anita Kejžar Škulj, certificirani Access Bars® facilitator in certificirani Access Body® proces facilitator.

  • v soboto 18.02.2023
  • od 10.00 do 13.00
  • V Kamniku (lokacijo izveste ob prijavi)

KAKO POTEKA: Proces se izvaja s polaganjem rok na oči ter z zagonom določenih energij. Tretma je prijeten in negovalen. Primeren je za otroke in odrasle. Proces na delavnici 1x prejmete in 1x izvajate na drugih.

SKRBNO VODENJE: Na vseh delavnicah telesnih procesov Access Consciousness se učimo odpiranja neskončnim možnostim z našim telesom, kako se osvobajati od pogledov drugih ljudi, kako zaznavati telesa, kako komunicirati z našim telesom in kako doseči resnično skupnost z našim telesom.

Z Accessovimi procesi nikoli ne moremo nikomur škodovati, ker gre pri njih za opolnomočenje telesa, da samo naredi spremembo. Vsi procesi nam omogočajo dostop do več zavedanja.

Predznanje za to delavnico ni potrebno: Vedite, da ste dovolj. Ne potrebujete posebnih moči ali predhodnih znanj, da bi izvajali tretma telesnega procesa.

CERTIFIKAT: Na koncu dobite certifikat in lahko samostojno izvajate seanse na vaših sorodnikih, prijateljih, klientih ali pa si ga zaganjate na sebi.

Tehniko lahko vključite tudi v vaš posel.

CENA: Cena delavnice je 90 €

Otroci, stari do 15 let, se delavnice lahko udeležijo brezplačno v spremstvu svojih staršev ali skrbnikov. Otroci, stari od 16 do 18 let, plačajo polovično ceno.

V ceno delavnice so vključeni prigrizki in gradivo.

PRIJAVA: s klikom na KOŠARICO spodaj, pride vaša prijava avtomatično do mene. Z nakazilom plačila, ki je lahko na poslovni račun ali s kartico, si zagotovite mesto na delavnici.

Za dodatne informacije: 051 307 668, infoanita@notranjamoc.com.

Tako enostavno, a tako neverjetno učinkovito!

Tisti, ki so že bili na delavnicah Access telesnih procesov, so živ dokaz za to, kakšne spremembe so mogoče:

Javljam ti moja opažanja po delavnici. Otresla sem se strahu in po dolgih letih spet začela vozit avto. Kar na enkrat sem začela razmišljati, kako fino bi bilo voziti avto in ga imeti. Tudi avto je kar nekako čarobno prišel do mene, praktično brez stroška.

Nina

Ko sem prejemala barse me je kar odneslo v neko globoko stanje. Po koncu sem se počutila olajšano, s prazno glavo, kar je zame nenavadno.

Kako je lahko še boljše kot to????☺

IRIS

Če se v svojem življenju ne počutiš zadovoljno, lahkotno, izpopolnjeno, to pomeni, da te zavirajo tvoje blokade. Ponujam ti priložnost, da se razbremeniš svojih notranjih ovir in začneš lahkotno ustvarjati življenje, za katerega veš, da je mogoče.

Prijavi se na delavnico KOREKCIJA VIDA! Katere spremembe so mogoče sedaj?

Vaša investicija

Cena delavnice je 90 €

Otroci, stari do 15 let, se delavnice lahko udeležijo brezplačno v spremstvu svojih staršev ali skrbnikov. Otroci, stari od 16 do 18 let, plačajo polovično ceno.