Delavnica

ASTROLOŠKI KAOS – NAMESTO NEMIRA NAJBOLJŠA PRILOŽNOST ZA MOJO RAST

Delavnica, na kateri se bomo skozi aktivacijo izvornih frekvenc razbremenili negativnih motenj, ki jih prinaša astrološki tsunami lunining in sončnih mrkov, povezanih z retrogradnim merkurjem. Aktivirali bomo našo notranjo moč in skozi spontano zaupanje izkoristili odprt energijski portal za spremembe, ki so v najvišje dobro za nas. Iz grožnje bomo astrološki kaos preoblikovali v pomemben trenutek v našem prehodu v višjo vibracijo in nove, odlične priložnosti za boljše življenje.

Ali se morda tudi ti zadnje čase precej čudno počutiš? Kot, da se nekaj kuha in te spravlja v nemir brez pravega razloga? Tisti, ki vsaj malo spremljate astrologijo, verjetno veste, da taka počutja spodbujajo tudi posebne lege planetov. In prav sedaj smo v obdobju, ko se dogaja pravi astrološki tsunami.

Ta petek, ja prav na petek trinajstega, bo nastopil prvi sončev mrk, 27. julija nas čaka še lunarni mrk in 11. avgusta še en sončni mrk, vsemu skupaj pa se bo pridružil še retrograden merkur, ki bo trajal od 26. junija do 18. avgusta.

Astrologi napovedujejo, da bo to imelo pomemben vpliv ne samo na naše počutje, pač pa tudi na konkretne stvari, ki se nam bodo dogajale v življenju. Eden od takih pokazateljev je že samo vreme. Se strinjaš, da ni prav nič kaj klasično poletno? Kot bi ves čas prisotne nevihte odslikavale energijski kaos, ki nas obkroža … Mi ljudje pa to občutimo v obliki zastojev, slabem počutju, brezvoljnosti, strahovih, srečujemo se lahko s povečanim pritiskom na delovnem mestu in v osebnem življenju, ali pa z zaključevanjem odnosov in tudi z novimi začetki.

Pa je treba, da se ujamemo v ta navidezni kaos? Kaj pa, če bi to premikanje na nebu, ki je seveda le odsev premikov v nas, raje izkoristili kot nekaj dobrega in kaos spremenili v odlično priložnost za naš napredek. Ne glede na to, kakšni splošni astrološki pojavi veljajo, je namreč to, kako tako obdobje doživimo mi sami odvisno le od tega, kako smo notranje pripravljeni na premikanje in spremembe.

Dejstvu, da obdobje sončevih in luninih mrkov ter retrogradnih planetov sproža močne energijske premike tako zgoraj, kot v nas, ne moremo ubežati. Nobene potrebe pa ni, da ob dogajanju na nebu pademo v miselnost žrtve. Ravno naprotno – taka obdobja so odlična priložnost, da naredimo nekaj velikega, nekaj, kar nam pomaga zrasti in dvigniti našo kakovost življenja na višji nivo. Zdaj si v odličnem obdobju, da spustiš to kar ti ne služi več, in odpreš notranja vrata nečemu boljšemu!

Ker je to res pomemben trenutek v evoluciji, ko se dviguje tvoja vibracija, pripravljam delavnico Vibra Spa intenzivnega aktiviranja frekvence  ASTROLOŠKI TSUNAMI – IZ KAOSA V NAJBOLJŠO PRILOŽNOST ZAME.

Kako delavnica poteka?

To je avtorska delavnica Anite Kejžar Škulj. 

V uvodu se bomo v sproščenem tonu pogovorili o vaših razmišljanjih, izzivih, željah … Na ta način bomo že pričeli proces otvarjanja procesa čiščenja. Ko bo osnova postavljena, bomo pričeli skupinski riding polja in aktivacijo frekvenc. 

Delavnica bo potekala približno 3 ure. IZBEREŠ LAHKO DVA TERMINA:

19. julij 2018 ob 17:30 – v spletni učilnici preko tvojega računalnika; cena: 39 EUR

21. julija 2018 ob 17:30 – v Ljubljani, Terapevtski center na Trubarjevi 45; cena: 55 EUR

Sproščeno, z zaprtimi očmi boste sledili mojemu glasu in na ta način prejemali informacije, ki bodo skozi mene prihajale iz univerzalnega polja. Skozi spekter slišnih in tudi mnogih drugih, za naše uho nezaznavnih visokih frekvenc, bo potekalo čiščenje podzavestnih vzorcev, aktivirala se bo notranja moč na telesni, čustveni in miselni ravni.

aktivacija frekvence

Za udeležbo na delavnici je potrebno predhodno poslati prijavo na e-naslov infoanita@notranjamoc.com.

Zapišite, kateri termin izbirate, mi pa vam bomo poslali  in poravnati kotizacijo za udeležbo. Slednjo lahko poravnate s plačilom preko Paypala (izberite svojo opcijo na koncu strani in kliknite na gumb PLAČAJ), možno pa je tudi plačilo po predračunu (napišite to v mejlu za prijavo).

srecen-kozmos

Kakšne spremembe lahko pričakuješ?

  • Razbremenili se bomo negativnih vplivov, ki jih v svojem zavedanju občutimo zaradi nenavadnega astrološkega tsunamija.
  • Povezali se bomo s svetlobo, ki je v nas, z našo dušno energijo, ki nas spodbuja, da pokažemo več resničnega sebe.
  • Očistili se bodo otrplost, strahovi pred zaključevanjem, odpori do sprememb, navezanosti na pretekle odnose, strah pred izgubo imovine, službe, zdravja …
  • Okrepil se bo del v nas, ki se strinja z očiščenjem, ki zaupa v prihodnost in brez dvoma razume, da bo na mesto, ki se je izpraznilo, prišlo nekaj dobrega – višje zdravje, boljša služba, ustreznejši partner, boljši zaslužek …
  • Spustili bomo to, kar nam ne služi več, in na široko odprli notranja vrata nečemu boljšemu!

To je zares pomemben trenutek v evoluciji, ko se dviguje tvoja vibracija, zato izkoristi podporo, ki ti je ponujena in občutek kaosa spremeni v eno izmed največjih zmag v tvojem življenju! Prijavi se na delavnico še danes!

POŠLJI SVOJO PRIJAVO NA infoanita@notranjamoc.com!

Tako enostavno, a tako neverjetno učinkovito!

Tisti, ki so delavnice VibraSpa aktivacije frekvnece že preizkusili, so živ dokaz za to, kakšne spremembe so mogoče:

Špela je zapisala:

Po VibraSpa delavnici opažam, da določene besede niso več težke in se ne usedejo vame, ampak stečejo mimo, ker je blokada odpravljena. Začutila sem, da si zdaj tudi jaz zaslužim skladno partnerstvo. Za sabo sem pustila preteklost in majhno punčko, ki na partnerstvo ni bila pripravljena.

Tudi Ksenja je delila svojo zgodbo:

Na delavnici sem doživljala globljo sprostitev in intenzivnejše dogajanje kot pri meditaciji. Naučila sem se, da je potrebno cilj natančno in jasno definirati ter določiti kdaj naj bi se uresničil. Po delavnici sem opazila, da so moji čustveni odzivi manj intenzivni, situacije prej izpustim – ne premlevam dogodkov, bolj se zavedam same sebe.

Majda pa je izkustva po delavnici doživljala takole:

Občutek da stojim bolj trdno v sebi, lažje izrazim svojo željo ali pogled, v sebi čutim umirjenost, sprejetost, veselje in lažje komuniciram. Okolica se mi smeji in me opazuje. Velikokrat mi pravijo: “Tebi se pa res dogaja”. Lažje in bolj jasno sprejemam neželene situacije.

POMEMBNO! Informacije, ki jih boš prejel-a na delavnici so širšega spektra.

Poleg besed, ki jih boš slišal-a, so med branjem polja aktivirane visoke frekvence širšega spektra – to so neslišne informacije, ki se izmenjujejo med vašo notranjo modrostjo in univerzalnim poljem.

Zato le majhno opozorilo: Delo z zavestjo ni igra, vaša moč manifestacije pa lahko povzroči resne spremembe v vašem življenju.

PRIJAVI SE ŠE DANES!

Za udeležbo na delavnici je potrebno predhodno poslati prijavo na e-naslov infoanita@notranjamoc.com.

Zapišite, kateri termin izbirate, mi pa vam bomo poslali  in poravnati kotizacijo za udeležbo. Slednjo lahko poravnate s plačilom preko Paypala (izberite svojo opcijo spodaj in kliknite na gumb PLAČAJ), možno pa je tudi plačilo po predračunu (napišite to v mejlu za prijavo).


ZVOČNO ENERGIJSKI POSNETKI DELAVNICE

EUR19,50
  • Mp3 posnetki Vibra Spa aktivacij frekvenc

srecen-ob-soncu

DELAVNICA V ŽIVO V LJUBLJANI, 21.7.2018

EUR55,00
  • Intenzivna, skoraj 3 urna delavnica + mp3 posnetki Vibra Spa aktivacij frekvenc