Podarjam ti 3 mini delavnice spletnega programa


“ODKLENI MOŽNOSTI IN PRILOŽNOSTI za posel, partnerstvo, zdravje!”

Z orodji in tehnikami zavestnega kreiranja za vsakogar

PRIJAVI SE ZDAJ

Pozdravljen, pozdravljena, vesela sem, da sva se spoznala😀

Pred več kot 25 leti sem se odločila, da sledim svojemu srcu in grem eno čisto svojo pot. Mnogi so mi govorili, da od tega, kar zanima mene, opolnomočenje ljudi ne bom mogla preživeti. Bili so vzponi, bili so padci. Naučila sem se, kako prejeti darila svojih padcev in vztrajala. To, kar sem nekoč verjela, da je ZELOOOO narobe z mano, sem začela obračati v zmage in uspeh. Zdaj vem, da z mano ni nič narobe, tako, kot ne s vsemi, ki poiščete pomoč pri meni. Smo samo drugačni. Naše talente pa svet željno čaka, da jih MI prepoznamo. Tako se rodi notranje zadovoljstvo.

Zdaj sem hvaležna, da jih nisem poslušala. Imam uspešno coaching prakso v kateri sem pomagala več 1000 ljudem.

Z vami želim podeliti preizkušena orodja, tehnike in metode, ki neuspeh spremenijo v uspeh, ki strah in negotovost spremenijo v zaupanje in samozavest, ko namesto stresa najdemo ljubezen do sebe.

Tako opolnomočeni lahko spremenite vse in karkoli v vašem življenju.

“Vse življenje prihaja k tebi lahkotno, radostno in veličastno!”

je mantra Access Consciousnessa®. To orodje je le eno od praktičnih in lahkih orodij za spreminjanje in zmanjševanje stresa. Deluje le, če jo uporabljamo. 10 x zjutraj in 10 x zvečer je priporočilo.

Ker le vaja dela mojstra sem pred časom imela 21 dnevni izziv, 21 mini delavnic. Skupaj z izjemnimi ljudmi, takimi, kot si ti, smo trenirali postajanje tega. Vse, kar želimo, da se nam spremeni v življenju, moramo najprej postati.

Podirali smo omejitve, ki so resnično samo v naših glavah in dan za dnem smo postajali več energije lahkotnosti, radosti in obilja življenja. Ta mantra deluje, kot nekakšen sprožilec notranjih moči.

Mi smo se ob spreminjanju in treningu zabavali, dvigovali energijo in nekaj tega dobrega želim podeliti s tabo.

Pridruži se mi in poslušaj prve 3 mini delavnice 21 dnevnega programa

PRIJAVI SE ZDAJ

Te zanima, kako moji klienti ustvarjajo polnejše življenje!

Tisti, ki mi zaupajo, so živ dokaz za to, kakšne spremembe so mogoče:

Začeli so se dogajati res čudeži in premiki okoli denarja. Sploh potem še po najini individualni uri. Takrat se mi zdi, da sem dobila kot neko vročino v telo in neznansko energije za delovanje. Dobila sem nazaj svoj fokus in željo, zaradi katere sem sploh začela opravljati svojo službo v kateri res neskončno uživam. In seveda se je kr nekako čudežno poznalo tudi na prihodkih. Moram priznati, da so se v tistem tednu povišali za 100%. Torej če dam kot primer številke, če sem prej ustvarila 500 eur prometa, sem ga v tistem tednu 1000 eur. In to iz vseh plačilnih sredstev, ki jih imamo na voljo skoraj enako. Prihodki so se povečali za 100%.

ANDREJA

Ti si cela legenda, carica si! A ti to veš?! Kaj ga delaš z energijami.. Wow. Ne morem ti vsega napisati, ker ne znam ubesediti. Moja kroglica zavesti že ve vnaprej, kaj želiš od nje.. Npr. Začne se vrteti v večjih krogih, čez 2 minuti ti rečeš, naj zavrtimo kroglico z večjimi krogi okrog prvega centra,… Ali naj gre v drugi center, a ona je bila že tam. Skozi se to dogaja in vsakič se presenečam . Zelo si napredna, vsaj jaz te tako doživljam no. Vrtaš v zadeve, v neke kotičke kamor nisem nikoli pomislila, da bi sploh pogledala . Toliko sem ti želela sedaj napisati, pa ne najdem besed. Skratka, hvala za vse kar delaš ️Sem začutila, da ti moram povedat.

SONJA

S tem 21 dnevnem izzivu,sem prišla do točke, kjer mi je direktor naložil dodatno delo kot dokaz moje odgovornosti in marljivosti pri delu. Imam dodatne ure zaslužka in to mi ugaja, ker delo samo po sebi ni težko. Zgodil se je neverjeten preobrat. Deležna sem več hvaležnosti s strani delodajalca, kar do zdaj ni pokazal. Zdaj, ko je korona, so pretežno vsi doma, jaz pa veselo poskakujem po službenih dolžnostih in se veselim vsakega trenutka, ki mi prinese dan. Imam se super, ne glede na to, kaj se zunaj dogaja. Tebi sem iz srca zelo hvaležna za to transformacijo, da sem se premaknila naprej, ker sem bila leta in leta vpeta v isti kalup. To res deluje.

VELINKA

In še moj uspeh pri topljenju špehca…Že nekaj časa nazaj sem šla še en krog “Odloži špehec…” in prišla do 17.dneva in potem je tako ostalo, nisem uspela priti do 21.dneva, ampak uspeh imam pa še vedno in sicer: v 3 mesecih se mi je zmanjšal obseg pasu za 13 cm, čez trebuh sem ožja za 14 cm, čez boke za 8 cm in lažja za 8 kg ( kg gredo bolj počasi dol, ampak se tolažim s tem, da sem že malo čez 50 in je presnova malo počasnejša ). Seveda še nisem na cilju, ampak počasi se približujem 😃😄. Naj omenim, da sem pred tvojim izzivom poskušala s topljenjem odvečne maščobe sigurno več kot dvajsetkrat, pa mi ni uspelo stopiti niti ene kg, ker nisem imela volje migati…Zdaj telovadim 5-krat na teden in ob tem uživam :).
Lep dan imej 🌸🐦
Samanta

Če se v svojem življenju ne počutiš zadovoljno, lahkotno, ampak namesto tega doživljaš stres in omejitve to pomeni, da te zavirajo tvoje blokade.
Ponujam ti priložnost, da se razbremeniš svojih notranjih ovir in začneš ustvarjati resničnost, za katero veš, da je mogoča.

Namesto zakrčenosti, raje ustvari možnosti. Kako lahkotno je ob vsem tem življenje.

Prijavi se zdaj in prejmi posnetke

Udobno se namesti, zapri oči in se nam pridruži