“HEI” HEALING

Skrivnosti starodavnih Mojstrov 

Delavnica RDEČI ŠOTOR – Božanska luč  skozi ženske cikle

Kaj boste na delavnici pridobile?

 • NAUČILE SE BOSTE, KAKŠNO JE POSLANSTVO DANAŠNJE ŽENSKE

  Govorili bomo o tem, kaj pomeni biti ženska danes in ne nasprotje tega. V modernem času včasih pozabimo, kaj je bistvo biti ženska. Kako lahko delujemo, da me same, ženske v sebi ne izkoristimo in jo zlorabimo, temveč jo znamo uporabiti.

 • “KITCHEN COACHING”- KUHINJA KOT ZDRAVILO IN ZAČIMBA ŽIVLJENJA

  Če je mati že v zgodnjem otroštvu zatrla žensko v deklici, ta ne bo znala pravilno uporabiti svoje kreativne energije v kuhinji, ko bo enkrat odrasla. Postala bo trda in toga, v njej bo močneje izražen moški princip. Tako ne bo znala zares poskrbeti za sebe, pri skrbi za druge bo izgorevala.  SPOZNALE BOMO KAKO ŽENSKA POSTANE CENTER DOMA, KUHINJA PA KRALJESTVO ŽENSKE.

 • PRAKTIČNE VAJE IN DUHOVNA ORODJA STARODAVNIH MOJSTROV ZA OHRANJANJE RAVNOVESJA

  Ko so naši centri v ravnovesju lahko pustimo, da nas energija pelje. Zato ne porabljamo energije, da bi se borili s konfliktom, temveč samo sprejmemo in delujemo. Postanemo kanal Kreatorja: kar on dela zgoraj, ženska počne na zemlji.

 • LJUBEZEN, ORGAZEM IN KAR JE VMES ???

  V vprašanju se skriva odgovor. Odkrile ga bomo na “Hei” healing delavnici.

Delavnico vodi kabalistka in mojstrica Avigail Mor E.M.T.

V vsakdanjem življenju smo ženske razpete med različne vloge – mati, žena, ljubimka, podjetnica, zaposlena, prijateljica… Mnoge med nami se sprašujemo, kako ustvariti ravnovesje med temi vlogami? Kako v sodobnem svetu praktično delovati skozi ženski princip, ga ohranjati in negovati v vseh starostnih obdobjih.

Poseben dogodek vodi kabalistka in mojstrica Avigail Mor, ki na edinstven način predaja skrivnosti starodavnih mojstrov – “Hei healing”. Enodnevni intenziv prinaša božansko izkušnjo starodavne modrosti. Zagotovil vam bo dragocene življenjske veščine potrebne sodobni ženski.

Avigail Mor E.M.T
Avigail Mor E.M.T

Avigail Mor je že več let poznana v Izraelu in po svetu, kot zdraviteljica in mojstrica starodavnih ezoteričnih ved, psihoterapevtka snovnega, emocionalnega in duhovnega telesa, profesorica komplementarne medicine, katere temelj so starodavni kabalistični načini poučevanja.

Je ustanoviteljica božanskega  sistema »Hei« haling, ki temelji na starodavnih naukih in »orodjih« Kabale. Avigail je obdarjena s starodavno lučjo Kabale OR ZOHER. Slednja nam daje sposobnost, da razsvetljujemo sebe, svojega partnerja pa tudi vso okolico.

Jasnovidnost je Avigail prinesla s seboj na svet. V svojem rodu je zadnja izmed žensk, nosilk daru jasnovidnosti in starodavne ženske modrosti. Avigail ima posebnost, ki je povezana z njeno možgansko strukturo. Ta ji že od otroštva omogoča komunikacijo “odzvanjanje” z dušo človeka, ki ga ima pred seboj. Prejema pa tudi vodenje in znanje direktno od starodavnih Mojstrov.

Znanje in luč, ki jo prinaša razsvetljuje pot in širi »Žarek Obilja«

KAJ JE “HEI” HEALING?

“Hei” healing ženskam prinaša unikatno znanje, da v sebi  odkrije in aktivira  posebno orodje, ki je skrito v svetišču ženske. To je ključ, ki resetira  stare vzorce ter prinaša čudeže v  vse medsebojne odnose (partnerstvo, starševstvo, poklic, kariera, denar-obilje…).

Gre za naravni sistem, ki je ohranjen v svetih spisih kabale in vključuje dihanje, pravilno hojo, način prehranjevanja, aromaterapijo, umetnost govora, sposobnost poslušanja.

Orodje tega sistema poveže enkratno in preprosto pot posameznika z njegovim prvim spominom, vtisnjenim v DNK-spomin prve celice, v katerem je še ohranjen spomin na celoto, na enost s celoto in na popolno zdravje. Obuditev tega spomina obnovi sposobnost za celostno preobrazbo, ki omogoči spremembo frekvenc celotnega telesa, fizičnega in mentalnega. Človeku omogoči, da se “popravi”, da bi bil sposoben priprave za višje stopnje zavesti. Zdravljenje deluje na energijski ravni (ravni duše) in vpliva neposredno na DNK.

Odpiranje vrat omogoča intenzivno čiščenje treh človekovih dimenzij – telo, duša, duh, omogoča odstranitev zastojev, vzorcev, travm in bolečih izkušenj, ki so nastajale od embrionalnega dne.  Namen je prebujanje spečih območij človeških možgan, njihova rehabilitacija in zdravljenje nazaj do “embrionalnega dne”.

Hei je koda za zbujanje znanj iz vrhunske kozmične knjižnice. Deluje skupaj z dušo osebe in ji pomaga, da popravi poškodbe, ki jih je potrebno popraviti.  Izid je viden na vseh življenjskih področjih, ker vsakogar poveže z “žarkom obilja”. Je vsestranski sistem, s katerim lahko ozdravimo fizične bolezni, regeneriramo telo, ustvarjamo materialno in duhovno obilje, izboljšamo svoj spomin in zbranost, ali očistimo svojo auro vplivov črne magije, karme preteklih življenj ter uresničimo svoje življenjske cilje.

Avigail Mor je prva izraelska kabalistka in mojstrica ezoteričnih ved, ki je podelila ključe in kode starodavnega kabalističnega znanja v korist novodobnim ženskam, tem, ki si želijo prinesti obilje, blagostanje in zadovoljstvo sebi v svoje odnose, domove in družine.

Jezik kabale je jezik alkimije.

Njeno podajanje kabale je  drugačno, kot je podajanje  in učenje na intektualnem in “mentalnem” nivoju. Avigail Kabalo živi, govori in manifestira skozi praktični jezik sodobne realnosti.  Podaja jo iz izvorne modrosti kozmične knjižnice brez vmesnih filtrov.

Kdaj, kje, koliko in prijava

Celodnevni intenziv

od 10.00 do 19.00

v nedeljo, 12.11.2017

Ljubjana, Trubarjeva 45

izmenjava 280,00 €

Prijave sprejemamo na

infoanita@notranjamoc.com

ali

telefonsko na 051 307 668

Nekaj dragocenih mnenj udeleženk prejšnjih delavnic

Hvala, da ste bili vztrajni in ste me prepričali, da sem se udeležila delavnice z Avigail Mor. Z možem sva se več let trudila, da bi zanosila. Tri tedne po vaši delavnici sem zanosila. Sedaj sem srečna mamica dveletne deklice.
T.L., 33 let
Po štirih porodih sem imela težave z inkontinenco. Zdravniki so mi rekli, da se brez operacije teh težav ne bom znebila. Pa so se zmotili. Tri mesece po delavnici so težave izzvenele.
L.P., 46
20 let sem delala v isti službi. 8 ur vsak dan eno in isto. Z obiskom delavnice so prišli moji potenciali na dan. Sedaj imam svojo obrt, ki me veseli. Združila sem prijetno s koristnim.
L.M., 44 let
Več let sem bila brez partnerja. Dva tedna po obisku delavnice pa sem srečala fanta, ki je danes moj mož.
T.B., 30 let
Želela sem se preseliti v novo stanovanje, pa nikoli ni bilo dovolj finančnih sredstev. Po obisku delavnice se mi je odprla nova možnost zaslužka, tako da imam sedaj novo stanovanje.
T.K., 40 let
Biti ženska, je bilo zame frustracija. Vsa ta hišna opravila, da o kuhanju niti ne govorim. Po delavnici sem začutila radost, da sem ženska, začutila sem notranji mir in kuhanje je sedaj moja radost, inspiracija in užitek.
Hvala. B.R., 28 let
Z obiskom vaše delavnice se je moje življenje spremenilo. Bila sem tik pred razvezo. Po delavnici se je moje spolno življenje izboljšalo, s tem pa celoten partnerski odnos. Namesto razveze, sva s partnerjem zaživela novo življenje, kot da sva mladoporočenca.
Hvala, E.M., 45 let
Hvala za nepozabno delavnico Avigail Mor. Po končani delavnici sem začela izgubljati kilograme, brez napora sem uravnovesila svojo telesno težo. Spet sem zadovoljna s svojo postavo, počutim se vitalno, mlado in zdravo.
T.H., 38