audio-in-video

Pomoč vedno pri roki in s slušalkami v ušesih …

Ljudje si težko vzamemo čas za globoke spremembe, vseeno pa si želimo podporo, ki bi nam vsaj malce olajšala naše izzive in nas podprla na poti do naših ciljev. Za vse take se je “rodila” dokaj enostavna rešitev, ki ima prednost, da jo imamo lahko pri roki ves čas, zato, da deluje, pa potrebujemo le slušalke, ki jih vstavimo v ušesa in pritisnemo na “play”.

Odlična prednost Vibra Spa aktivacij določenih frekvenc je, da delujejo neodvisno od časa in prostora v katerem jih poslušamo. Ko je tako branje polja enkrat izvedeno, se izvaja za vse, ki bodo kadarkoli prišli z njim v stik. Prav zaradi te lastnosti, lahko Vibra Spa aktivacije frekvenc posnamem in vam jih kot MP3 posnetke prepustim v uporabo.

Edina omejitev, ki pri tem obstaja je, da je posnetek vezan na aktivacijo točno določene fekvence. Ker je moj čas zelo omejen, v naboru tako še ni velikega števila aktiviranih frekvenc, a se bo nabor počasi širil. Za začetek sem izbrala aktivacije frekvenc, ki so najbližje večini od nas, nekaj med njimi pa jih je nastalo tudi med delavnicami v živo. Tako navadno ne gre le za en posnetek, pač pa za celoten sklop posnetkov ali celo mini spletni program, ki je vezan na določeno temo. Oglejte si nabor spodaj.

razigrana-anita

Nabor posnetkov Vibra Spa AKTIVACIJ FREKVENC:

vibra-zaveza-blaginji

Set avtorskih posnetkov za aktivacijo frekvence blaginje, s poslušanjem katerimi boš v svoje življenje privabil-a priložnosti, ki ti bodo omogočile več denarja, več sreče v odnosih, bolj izpopolnjujoče poslovne dosežke in vse drugo, kar zate predstavlja blaginja.

S poslušanjem šestih posnetkov Vibra Spa readinga polja se boste sistematično odvezali pomanjkanja, optimizirali boste svoje polje obilja in si dovolili biti izvorni kanal za blagostanje.

vibra-vitkost-posnetki

Set avtorskih posnetkov in vaj, s katerimi se bodo spontano razvozlali vozli čustvenega prenajedanja, povrnila se bo otroška spontanost do gibanja in pretočnosti, naše telo pa bo prevzelo izvorno informacijo, da je varno biti vitek in poln energije.

V nas že obstajajo informacije o vitalnem telesu polnem energije in lahkotnosti bivanja. Nekoč, nekje smo to že živeli in v podzavesti ter celičnem spominu obstaja zapis o tem. Z aktivacijo pravih frekvenc bomo poskrbeli, da se ta spomin okrepi in se odrazi v spontanem doseganju vitkosti, vitalnosti in pretočnosti.

S tvojim svetovanjem sem prihranila 2.000 €. Namreč, prepričana sem bila, da moram za dosego cilja obvezno opraviti dodatno izobraževanje v tej vrednosti. Zdaj vidim, da je bil to le moj izgovor.
Anžela Wirth, hipnoterapevtka, izvajalka EFT (tapkanje), bioterapevtka
Anita je tukaj zelo dober posrednik med tem, kar si želiš in kaj bi rad rešil v svojem svetu. Sebe zaupam redko komu. Za takšne obiske se zelo težko odločim kar pri komerkoli, glede na to, da se ukvarjam z različnimi vrstami joge in se učim od najboljših, svetovno priznanih mojstrov transformacije energije.
Jasmina Turnšek, glasbenica
Sem samozavestnejši, kot sem bil. Postal sem bolj prijazen. Predvsem do sebe in posledično, do domačih in sodelavcev. Veliko stvari sedaj vidim, ki jih pred tem nisem. Nekako se je čas ustavil, ne beži več mimo mene. Uživam v trenutkih, v situacijah, kjer se nahajam, ne glede na to, kje sem.
Tone Zupanc, bančni svetovalec-trener
Vsako srečanje da rezultate. Razrešili so se odnosi v službi. Obravnavajo me drugače. Čutim tudi, da me vsi bolj upoštevajo, spoštujejo. Dobivam bolj pomembne naloge. Bolj sem sproščena in optimistična. Vse delam lažje, z manj napora.
Martina Saksida, kreativka

zaveza-luči

Ljudje smo duhovno bitje, ki ima trenutno človeško izkušnjo. Izviramo iz duhovne realnosti, kar pomeni, da smo v samem izvoru Bog. Ta ideja pa nam je težko sprejemljiva, še posebej zato, ker se nenehno soočamo s težavami 3D realnosti, ki vlada na Zemlji. Posnetki umirjajo um, da bi se v čim več trenutkih zavedali, da je naša resnična identiteta božanska. Če čutiš, da te tvoja duša nagovarja k prebuditvi, te spodbujam, da ji rečeš DA. 

Skozi šest Vibra Spa aktivacij frekvenc se bomo dotaknili bistvenih omejujočih vzorcev, aktivirali pa bomo celovitejše nove programe delovanja, razmišljanja, verjetja. V polju se vzpostavlja višja vibracija.

KOMU je namenjeno?

Primerno je za vsakogar. Predznanje ni potrebno. Dovolj je pripravljenost in odprtost za izkušnjo.

vibra-ljubeče-partnerstvo

Znebi se omejujočih podzavestnih prepričanj o tem, kakšno partnerstvo ti lahko pripada, in začni v svoje življenje spontano privlačevati ljubezen, spoštovanje ter občutek pripadanja

Skozi sklop Vibra Spa aktivacij frekvenc se bomo znebili omejujočih predstav, slabega odnosa do samega sebe in podzavestnega zapisa o tem, kakšno partnerstvo nam lahko pripada. Namesto tega bo vstopila frekvenca izvornega partnerstva, s katero bo življenje postalo veliko bolj ljubeče in z več skladnosti v partnerstvu.

Set posnetkov Vibra Spa aktivacij frekvenc, ki podpirajo ljubeče partnerstvo, dopolnjuje še nekaj premišljenih vaj, ki nam omogočijo boljši vpogled v to, kaj si pri partnerju želimo in česa nočemo več tolerirati. Z novim znanjem se vzpostavi bolj jasna slika tega, kar si želimo, z aktiviranimi frekvencami pa se naše želje lažje in spontano manifestirajo.