Nedeljska online druženja

Anitina ENERGIJSKA INJEKCIJA – NOVEMBER
“Ohrani svoj center in bistro glavo v COVID času”

Vedno ob 20.00

Naša nedeljska druženja se nadaljujejo. Konsistentno, od oktobra 2019, vlečemo energije iz polja neskončnih možnosti in spreminjamo stare zapise, ki masikomu ne služijo več. Nekateri se pridružijo za en mesec, drugi izberejo, da vztrajno, mesec za mesecem povečujejo svojo kapaciteto polnejšega življenja in si tako ustvarjajo življenje po svoji izbiri.

Izstreli se v nov teden z brezmejno energijsko podporo!

Energijo injekcij bomo usmerili v to, da v teh razburkanih časih, ohraniš svoj center, jasnost v glavi in močno prisotnost s tem, kar veš, da je resnično za tebe. Bolj, ko se zavedamo svoje resničnosti in se energijsko razširimo, manjkrat nas lahko potegne v zajčjo luknjo trenutne “covid” situacije.

Kreatorji tega covidnega stanja so fenomenalni v tem, da ustvarjajo energije megle, zatemnitve, pranja možgan, laži, prevar in v to lahko zlezemo kot žaba, ki ne ve, da se temperatura v vodi povečuje ona pa še vedno ždi v njej. Povečajmo skupaj zavedanje. Zakaj? Ko nekam, kar je laž posvetimo z zavestjo, nam to energijsko preneha vladati. Laž lahko deluje resnična le če ob njej ni zavedanja.

Zato sem se odločila, da bomo nedeljska druženja posvetila čiščenju vseh stanj, ko so nam “oprali možgane” nam lagali, nas zavajali…ali smo v preteklih življenjih mi bili tisti, ki smo to počeli in nas je “naša kreacija sedaj našla”, da te programe odložimo iz sistema.

Predvsem bo moj fokus na tem, da vam pomagam, da počistimo nevidne čustvene in energijske vzorce, ki vas držijo zataknjene. Pogosto iz navidez nerazumnih razlogov ohranjamo rušilna stanja, ker je tako “prav”, ker to služi nečemu, kar nezavedno mislimo, da je “dobro” za nas.

Zato sem z navdušenjem pripravila program “ANITINE ENERGIJSKE INJEKCIJE” da dobite potreben zagon energije za vaše pomembne projekte, ki vas čakajo v prihajajočem tednu. Vsak mesec se posvetimo drugemu življenjskemu področju z namenom, da ga nadgradite. Želim si, da čim več ljudi zaživi svobodo, najde zaupanje vase, da zmore kreirati zdravje, radost, veselje, denar, na celovit način in se v svojem življenju dobro počutiti. Program sestavljajo energijsko močna srečanja vsako nedeljo zvečer.

Kako poteka delavnica?

To je avtorska delavnica Anite Kejžar Škulj. 

V uvodu bom podala nekaj informacij o temi meseca… Na ta način bomo že pričeli proces otvarjanja procesa čiščenja in kreiranja. Ko bo osnova postavljena, bomo pričeli s preprosto energijsko vajo. Vajo prilagodim zmožnostim udeležencev. Da bo učinek zares največji, vas bom povabila v coaching, da sproti očistimo omejitve, misli, prepričanja, sodbe, ki jih imate o aktualni tematiki….

Začnemo v nedeljo, 1.11.2020, vedno ob 20.00 ON-LINE

Vaš prispevek:

Prispevek je le 30 € za cel mesec.
V mesecu NOVEMBRU je to 5 druženj, ki vsako traja 20-30 minut.

Pomembno:

Vedno prejmete Mp3 posnetek za poslušanje, ko ustreza vam. Tako ni skrbi, da bi kaj zamudili, tudi če kdaj ne morete priti v živo.

 • Fenomenalna kreativna energija vsako nedeljo.

 • Zabavno spoznavanje sebe kot energijskega bitja in kreatorja svoje resničnosti.

 • Povečali boste zaupanje vase in to da zmorete preko omejitev na marsikaterem življenjskem področju.

 • Naučili se boste preproste tehnike za zmanjšanje stresa za dolgoročen uspeh

pexels woman-girl-headphones-music

Za udeležbo na delavnici “Energijska injekcija”, je potrebno predhodno poslati prijavo na e-naslov infoanita@notranjamoc.com. Pripišite mesec vaše vključitve v program.

Plačilo za udeležbo lahko poravnate s plačilom preko Paypala(izberite svojo opcijo spodaj in kliknite na gumb PLAČAJ), možno pa je tudi plačilo po predračunu (napišite to v mejlu za prijavo).

men-2425121_1280

Kakšne spremembe lahko pričakuješ?

 • Nekateri boste sprostili zanke uma, si končno upali zadihati in zaživeti.
 • Drugi boste postali bolj radodarni do sebe, se več spoštovali, večkrat izbrali radost in imeli več lahkotnosti sami s sabo in okoliščinami.
 • Odprli se boste prejemanju in opazili več naročil za svojo dejavnost ali videli druge možnosti za napredovanje v karieri.
 • Povečali zaupanje vase in vedenje, da vam bo uspelo za karkoli se boste odločili izbrati zase; partnerstvo, kariera, denar, zdravje…
 • Imeli več energije, ki jo boste lahko usmerjali za aktivnosti po službi in delali več tega kar vas resnično veseli.
 • Prepoznali, da ste darilo svetu, ozavestili svoje talente in zaživeli svoj namen.

Če se v svojem življenju ne počutiš zadovoljno, lahkotno, izpopolnjeno, to pomeni, da te zavirajo tvoje blokade. Ponujam ti priložnost, da se razbremeniš svojih notranjih ovir in začneš lahkotno ustvarjati življenje, za katerega veš, da je mogoče. Prijavi se na delavnico še danes!

POŠLJI SVOJO PRIJAVO NA infoanita@notranjamoc.com!

Tako enostavno, a tako neverjetno učinkovito!

Tisti, ki so delavnice Anite Kejžar Škulj že preizkusili, so živ dokaz za to, kakšne spremembe so mogoče:

Fanči je zapisala:

Zelo sem zadovoljna, da nedeljske večere preživljam s tabo in skupino. Se mi pa po teh injekcijah vsakič zgodi,da sem polna energije in težko zaspim:) Najbrž bi mogla oditi plesat.😃

Tudi Alenka je delila svojo zgodbo:

Pri meni so bile tako močne energije, da mi je še internet podrlo😃Ampak res, zadnjih par minut mi internet ni deloval, sploh nisem vedela kdaj zaključit, telo mi je oblivala vročica. Vmes sem še slišala, da se bo v telesu morda še kaj dogajalo….in se je.

Marjana pa je izkustva po mesečnih srečanjih doživljala takole:

Vedno manj sem v pričakovanjih. Končno, da bolj spuščam iz uma. Sem bolj povezana s sabo, ampak predvsem zaradi vsega, kar sem prejela z injekcijami, vsega dela s tabo…Kar si me naučila.

PRIJAVI SE ŠE DANES!

Za udeležbo na delavnici je potrebno predhodno poslati prijavo na e-naslov infoanita@notranjamoc.com.

Plačilo za udeležbo lahko poravnate s plačilom preko Paypala (izberite svojo opcijo spodaj in kliknite na gumb PLAČAJ), možno pa je tudi plačilo po predračunu (napišite to v mejlu za prijavo).


PRIJAVA NA MESEČNO DELAVNICO

EUR30
 • Delavnica “ENERGIJSKA INJEKCIJA”

IMG_7732 (4)