– vam materialna resničnost dela preglavice? Se vedno ukvarjate z vprašanjem, kako poskrbeti za dobrine, kot so dom, služba, denar…

– v svojem telesu se ne počutite ravno udobno in težko vzpostavljate stik z njim, ga hitro zanemarite, ker vam ni “tako” pomemben? Raje ste usmerjeni v duhovno?

– konstanten občutek nemira in nestabilnosti, težave s selitvami, zdravjem

– postavljanje mej drugim ljudem je vaš večji izziv


Kaj če so te težave povezane voljnostjo prejemanja ljubezni matere Zemlje?

Resnica je, da nas mati Zemlja ljubi. Brezpogojno. Ne obsoja nas, niti naših dejanj. Je v popolnem dopuščanju, da smo z njo vse, kar smo voljni biti.

Je vaša naravnanost ta, da je Zemlja nevarno mesto in se z njo borite? Potem to seveda tudi izkušate.

Naše injekcije bodo začele spreminjati nezavedne in podzavestne vzorce

Aktivirali bomo spomin sodelovanja in ustvarjanja življenja skupaj z Zemljo. To vas bo začelo sproščati, da boste lahko začeli prejemati njena darila v obliki občutkov varnosti, zaupanja, veselja.


Prana ali kozmična energija nam je neprestano dostopna. Je vse naokrog nas. Z zavesnim dihom, usmerjeno pozornostjo in vizualizacijo postane močno orodje transformacije.

Kot posledica zavestnega diha se uskladita srce in možgani, da bolje sodelujeta. Nastane koherentno stanje, kar doprinese k čustveni in mentalni stabilnosti. Poveča se zmožnost opravljanja dnevnih nalog.

Redno “zavestno dihanje” na enostaven način zmanjša vpliv stresa, ustvarja močne zdrave korenine s tem pa stabilnost, odločnost. Občutek, da vodite svoje življenje se povečuje.

Izstreli se v nov teden z brezmejno energijsko podporo!

Zato sem z navdušenjem pripravila program Energijske injekcije, naša srečevanja , da dobite potrebno motivacijo, zagon energije in posežete po zastavljenih življenjskih tarčah. Želim si, da čim več ljudi zaživi več sebe, uresniči svoje potenciale in s tem kreira bolj izpolnjeno življenje.

Kaj je naša tarča?

Zagotovo veste kako je, ko ste pretočni. Takrat vam vse teče, vrata se odpirajo, neko je vse bolj lahkotno. Program sestavljajo energijsko močna srečanja vsako nedeljo zvečer(ali kak drug dan). Da dobite potrebno “energijski injekcijo” kot zagon, ki vas pelje skozi teden. Vsak mesec je druga tema in tako v enem letu obdelamo 12 različnih tematik. Moj fokus je na tem, da vam pomagam, da sprostite nevidne čustvene in energijske vzorce, ki vas držijo zataknjene. Pogosto iz navidez nerazumnih razlogov ohranjamo rušilna stanja, ker je tako “prav”, ker to služi nečemu, kar nezavedno mislimo, da je “dobro” za nas.

Kaj je Anitina energijska inekcija?

je avtorska metoda dela z energijami, ki jo je razvila v letih po 2014 in ji nadela ime Vibra spa. Kaj se dogaja med tem, ko “bere” polje? Anita se uglasi na energijo skupine in prične prejemati informacije iz univerzalnega polja, ki so namenjene udeležencem. Informacije prevaja iz svetlobno energijskega jezika v “človeški” jezik. To ustvari eno tako močno polje, da se blokade na nezavednih ravneh začnejo sproščati, raztapljati in odhajati.

Kako poteka energijska injekcija?

To je avtorska delavnica Anite Kejžar Škulj, coachinja in specialistka za osebno rast z več kot 20. letnimi izkušnjami.

  • vsako nedeljo ob 20.30
  • 20 minut
  • ON-line

Kaj če se ne morete vedno udeležiti? Ali bodo posnetki?

S prijavo v program prejmete Mp3 posnetke. Če kdaj ne pridete, vaje izvajate samostojno v času, kot vam odgovarja. Posnetki so kreirani z namenom, da delujejo brezčasno. Da super delujejo tudi kasneje, potrjujejo mnoge navdušujoče izjave udeležencev prejšnjih programov.

Ste novi na zoomu, spletni platformi za druženje?

Brez skrbi, je lahko. Potrebno si je naložiti aplikacijo na telefon ali računalnik, klikniti povezavo in že se znajdete v skupini istomislečih (pošljem dodatne informacije, kako se to naredi ob prijavi).

Tako enostavno, a tako neverjetno učinkovito!

Tisti, ki so delavnice Anite Kejžar Škulj že preizkusili, so živ dokaz za to, kakšne spremembe so mogoče:

Meni tvoji izzivi zelo koristijo, včasih direktno ali pa tudi po daljšem času. Važno zame je, da sem se začela miselno premikat, počasi ampak gre, zato ostajam v povezavi s teboj in skupino. Po zadnjem izzivu moram reči, da, če je bila zame hvaležnost abstrakten pojem, sem sedaj postala prijateljica z njo in jo uporabljam vsak dan. Hvala za vse!😃

ALENKA

Anita živijo, tole včeraj je bil zame kar premik, miselno, energijsko, v vseh pogledih in to, da dopustim, da mi ni potrebno toliko delati, ampak da sem prišla na to zemljo/planet KREIRAT :). Čisto druga energija.

Hvala Anita za take premike, samo ozaveščat moram zakaj sem tukaj in spuščat vse, kar to ni. Kako je lahko še boljše kot to???? ☺

ANITA

Danes zjutraj sem po tuširanju po dooolgem času uspela s kremo namazati svoje telo, saj se ga nisem bala in sem ga sprejela. Dolgo časa sem se izogibala pogleda na telo, saj me je bilo strah, da bom našla na koži ali v dojkah ali … kakšen znak bolezni.

Hvala za včerajšnjo delavnico.


Deluje!
😃

KAROLINA

Ojla, naš včerajšnji pogovor pred izzivom “ODKLENI možnosti in priložnosti” me je vzpodbudil, da ti povem (to lahko preneseš tudi drugim), da tvoja tehnika Vibra Spa, ki jo uporabljaš pri energijskih tehnikah, skupaj še z coaching-om, me je osvobodil čustvenih travm. Odkrila sem, da mi je to pripomoglo v našem izzivu k razumevanju, da sama ustvarjam svoje življenje in da se z večjo lahkoto odpiram novemu v sebi. Ustvaril se je prostor za nove situacije, novo življenje. ☀️Hvaležna sem ti in priporočam vsem tvoj coaching.

Toliko, hvala. ️

MIRNA

Če se v svojem življenju ne počutiš zadovoljno, lahkotno, izpopolnjeno, to pomeni, da te zavirajo tvoje blokade. Ponujam ti priložnost, da se razbremeniš svojih notranjih ovir in začneš lahkotno ustvarjati življenje, za katerega veš, da je mogoče.

Prijavi se na delavnico še danes!

Vaša investicija:

Prijava na delavnico 1 mesec je 35 EUR.

  • 4 srečanja
  • v nedeljo ob 20.30

Vaša investicija:

Prijava na delavnico 3 meseci je 85 EUR

  • 12 srečanj
  • v nedeljo ob 20.30