Access Bars© tretma

 

Nežen dotik, ki pobriše stare programe…

je mene našel, ko sem doživela svoj prvi panični napad. Porušen spanec, vse dogodke vsakdanjika sem doživljala izredno intenzivno, nenehno me je strašilo, da ne bom preživela. Dozdevalo se je, da nimam tal pod nogami, da sem sama na svetu.  

Access Bars©, ki je osnovna tehnika Access Consciousness© mi je ponudila upanje, da mojega življenja še ni konec. Še več, opogumila me je, da si lahko ustvarim svojo resničnost življenja, ne da bi se ob tem borila proti sami sebi.

Prisluhnite Sonji, kako “Barsi” spreminjajo njeno življenje. 

Kaj so Access Barsi?

Barsi so niz 32-ih točk na naši glavi. V njih so shranjeni stari programi, pogledi, prepričanja, zgodbe, ki jih um nenehno poganja. Zato se pogosto počutimo zataknjeni v enih in istih situacijah. Ko z nežnim dotikom pritisnem točke, se v možganih sprosti ujeta energija. To omogoči, da na svoje življenje pogledamo iz druge perspektive, izberemo boljše izbire.

Bars tretma je negujoč tretma, kjer med prejemanjem ležite.  V najslabšem primeru se boste po tretmaju počutili sproščeno in udobno, kot po dobri masaži. Najboljše, kar se vam lahko zgodi, pa je to, da se vam spremeni celotno življenje.

Najbolj pogosti učinki so:

 • povečan občutek miru in lahkotnosti,
 • manjša odzivnost pri situacijah, ki so vas v preteklosti pogosto vznemirjale,
 • bolj miren, poglobljen spanec,
 • zmanjšana tesnobnost,
 • več zbranosti in izboljšan učni uspeh,
 • večja povezanost s telesom,
 • lažje prenašanje nosečnosti in poroda,
 • olajšanja po možganskih kapeh, drugih telesnih omejitvah,
 • povečan občutek moči, da lahko spremenite vse, kar vas je v preteklosti motilo,
 • določene situacije/ljudje, ki so vas “zadele”, zgubijo moč nad vami.

Nevroznanost dokazuje učinkovitost Barsov

Poglejte si video, kjer Dr. Fannin predstavi svoje rezultate:

Barse zaganjam od 2019

sebi in drugim, ko sem opravila prvo Bars delavnico pri Magdaleni Jankovec.

Ko sem spoznala koristnost Bars tretmajev, sem posegla po več. Access mi ponuja veliko odgovorov, ki sem jih iskala celo svoje življenje. Svojo drugačnost sem začela prepoznavati, kot darilo in ne nekaj, kar je potrebno “popraviti”.

Seminar Temelji mi je začel približevati praktična orodja in tehnike, da lahko postavim nove temelje svoje resničnosti. Opravila sem številne napredne seminarje: ESB – energijska sinteza bitja, COP – Izbira možnosti, 3-day Body Class, Being you z dr. Dain Heer, SOP – Simfonija možnosti…

Postala sem Bars facilitator, s tem usposobljena za izvajanje Bars delavnic.

Mnenja mojih strank

Sonji je v glavi vedno mrgolelo milijone misli. Na bars delavnici je prvič doživela, da lahko prekine svoj miselni avtopilot in pride do jasnosti v glavi. Ugotavlja, da postaja bolj prisotna sama s sabo, naredi boljše izbire v karieri in v manjšem času naredi več. Na koncu pogovora je doživela velik a ha, da je sedaj bolj srečna, na situacije pa je ne reagira več tako dramatično, kot nekoč.

Sonja je iz Ljubljane

Barse sem prvič prejela pred 7 leti. To s tabo pa je čisto nekaj drugega, kot sem imela v spominu. Spoznavam, da mi ni treba več kopati po starih čustvenih dramah. Spomnila si me, da se lahko cenim in uporabim svoja znanja. Da nisem tako komplicirana, kot so mi ves čas pripovedovali ostali. Počutila sem se osvobojeno, lahkotnejšo, da obstaja tudi drugačna pot.

Kaja. Kamnik

Z rednim zaganjanjem barsov in vsakotedenskimi izmenjavami pri Aniti se je rezultat zelo hitro pokazal. Moje noge gorijo, roke niso več mrzle in po dolgem času lahko res uživam brez, da bi me takoj začelo mraziti. Tudi poleti sem vedno spala v nogavicah, letos sem jih opustila že aprila. In drugi večji rezultat, ki sem ga opazila je, da so moje težave z mehurjem izginile. Težave sem imela že od majhnega. Res sem tako srečna in hvaležna in z veseljem so bars izmenjave pri Aniti v mojem planerju vsaki teden. To je moj self care.  Kaj vse je sedaj se mogoče?

Helena,  Ljubljana

Ponedeljek po Bars delavnici tekel tako gladko, kot še nikoli. Zvečer sem poslala mami sms: “Ne vem, al so to barsi al kaj, dans se je pa vse tko gladko in brez napora izteklo, da noro!”
Če bi si želela (in si) občutek po bars delavnici strniti v en preprost stavek bi rekla, da fizično čutim, da so se mi odprle oči in izboljšal vid, pogled, kot da vidim širše, na vse strani. Kot bi doslej gledala svet s priprtimi očmi, sedaj pa sem jih končno odprla in jih uporabljam s polno kapaciteto, takšne, kot jih imam, kljub rahli dioptriji velike, popolne.

Danaja, Ljubljana

Imate vprašanja? Imam odgovore:

Ste zainteresirani za spremembo?

Tudi, če natančno ne veste, kako se bo ta zgodila a nekaj vas je poklicalo na to stran, ste primerni za Bars tretma. Sledili ste notranjemu klicu.

Če ste se znašli v situaciji, ki vam povzroča stisko, imate občutek, da se vrtite v začaranem krogu npr: v partnerstvu, karieri, z denarjem, odnosi z otroci, starši  bo bars tretma sprostil določene omejitve in ustvaril več prostora, za drugačne izbire.

Nekaterim ljudem izkušnja sprostitve ni pomembna in jo dojemajo kot popolno izgubo časa. V tem primeru je bolje, da poiščete nekaj kar vam je bližje.

Med samim Bars tretmajem oblečeni udobno ležite na masažni mizi. Praktik nežno drži roke na posameznih točkah in jih premika, tako da obdela vseh 32.

Poteka lahko v tišini ali s pogovorom, glede na vaša vprašanja, ki jih imate. Pogosto se na površje dvignejo določene misli, ki so povezane z vsebino točk. Npr. denar, telo, komunikacija, staranje, …

Ker Barsi vsebujejo vse omejitve, misli, ideje, prepričanja, čustva, sodbe in razmišljanja, ki ste jih shranili v kateremkoli življenju, ki vas blokirajo, se le te med tretmajem nežno raztapljajo.

Običajno tretma traja od 60 do 90 minut.

Dolžina se lahko spreminja, vseeno pa je vedno boljše narediti Barse za 20 minut, kot pa da jih sploh ne bi naredili.

Ko enkrat zaženete vaše Barse, se bodo ujete energije še naprej sproščale, tudi po končanem tretmaju.

Kadarkoli boste kasneje ponovno prejemali tretma, boste efekt samo še dinamično povečali.

Najbolj dramatične učinke boste opazili 3-4 tedne po tem, ko so vam zagnali Barse.

To je popolnoma odvisno od vas samih, vaših izzivov. Kako dobro bi se radi počutili? Kako bi radi, da izgleda vaše življenje?

V večini je tako, da ljudje radi prejemajo Barse najmanj enkrat na teden. Lahko tudi večkrat, ni omejitev.

Pogosto bodo ljudje to izbrali, ko se počutijo stresno, so nezadovoljni, sitni ali kako drugače vznemirjeni nad svojim življenjem.

Bars terapija je takojšnja rešitev.

Večina ljudi, ki redno prejema Barse, pravi, da se njihovo življenje nenehno izboljšuje in postaja lažje. Imajo več radosti v življenju. Ugotovijo, da so na voljo še druge možnosti, ki jih niso pred tem videli ali si niso upali poseči po nečem boljšem za njih v karieri, partnerstvu, življenju nasploh.

Otroci in dojenčki imajo od prejemanja Barsov fenomenalno korist.

Bolj kot odrasli so podobni živalim, kar pomeni, da so pogosteje pripravljeni na takojšnje spremembe v svojem telesu in bitju.

Dobro je vedeti, da pri otrocih porabimo manj časa za izvajanje Barsev. Imajo manj naloženih omejitev in hitreje spustijo.

Pogosto otroci povejo, da se po Bars tretmaju lažje učijo, manj se odzivajo na agresijo v šoli, bolj začutijo česa so sposobni.

Ne. Barsi ne morejo biti napačno narejeni in z njimi ne moremo nikomur škoditi.

Če nekomu naredimo Bars tretma, mu s tem v nobenem primeru ne moremo škoditi.

Z Barsi dostopamo do zavedanja, ki lahko spremeni karkoli od tega.

Že v 15 minutah po začetku tretmaja možgani preidejo v theta stanje, to je stanje globoke sprostitve, ki telesu omogoči, da zažene procese samozdravljenja.

Primeri nekaterih fizičnih tegob, ki so se spremenile že po samo eni Bars terapiji, vključujejo skoliozo in spremembo ukrivljenih stopal, za katere so zdravniki napovedali operacijo.

Takoj po terapiji so izginile tudi različne vrste bolečin po celem telesu. Veliko ljudi uporablja Barse v kombinaciji z ostalimi orodji Access Consciousness in z njimi vplivajo na neozdavljive bolezni, vključno z rakom, artritisom, kronično utrujenostjo, depresijo in bipolarno motnjo.

Še enkrat, tega se ne da predvideti.

Vsi simptomi ali bolezni bodo izginile, ko boste vi in vaše telo pripravljeni izpustiti vse dejavnike (misli, občutke, čustva, prepričanja, odločitve in sodbe iz kateregakoli življenjskega obdobja), ki vas zadržujejo v nezaželenem stanju.

Proces ne poteka linearno. To pomeni, da lahko ena oseba spremeni določeno stanje že po enem tretmaju, nekdo drug pa jih bo potreboval več. S tem ni popolnoma nič narobe, vsak od nas je drugačen. Kljub temu je mogoče, da na vsakem tretmaju z vprašanjem naslovite določen simptom ali težavo in se sprašujete, kaj je potrebno, da se to spremeni ali odpravi. Rezultat je odvisen od osebe, ki prejema Bars tretma. Več kot si oseba dovoli prejeti, več se lahko spremeni.

Veliko ljudi, ki so imeli te vrste problemov, je s pomočjo Barsev doživelo osupljive spremembe. Bars tretma ni nadomestek uradne medicine, gre pa dobro z njo z roko v roki. Ko se sproščajo omejujoči programi, ki so ustvarjali psihično ali čustveno stisko, se lahko potencialno ustvari zmanjšana potreba po medikamentozni terapiji.

Nekateri so se osvobodili vseh zdravil. Seveda vam priporočamo, da se glede prenehanja jemanja tablet posvetujete z zdravnikom.

Barsi niso nikoli prej obstajali na Zemlji, dokler jih ni kanaliziral Gary M. Douglas, začetnik Access Consciousnessa.

Morda se točke lahko zdijo podobne kot pri akupunkturi ali kateri drugi tehniki, ampak imajo kot del Access Bars tehnike popolnoma drugačno funkcijo.

Pri nobeni drugi metodi se ne pojavljajo enake spremembe, kot jih generiramo z Barsi.

Vaša investicija

Access Bars tretma

Izberite posamičen tretma. Pridobite svojo izkušnjo. Traja od 60 minut do 75 minut.
 • 100 €

V KOŠARICO

Access Bars - Paket 3 tretmajev

Izberite paket treh tretmajev in jih koristite v svojem času. Posamezen traja od 60 minut do 75 minut.
 • 240 €
bonusSkupna vrednost paketa je 300 €.
S plačilom celote na začetku vam pripada popust v vrednosti 60 €.

V KOŠARICO

Access Bars - paket 6 tretmajev

Izberite paket šestih tretmajev in jih koristite v svojem času. Posamezen traja od 60 minut do 75 minut.
 • 432 €
Skupna vrednost paketa je 600 €.
S plačilom celote na začetku vam pripada popust v vrednosti 168 €.

V KOŠARICO

Je zdaj že čas, da spustite stres, napetosti, podzavestne blokade?

  * Opozorilo: Programi, ki jih nudi Anita Kejžar Škulj, ne nadomeščajo pristopov uradne medicine in tradicionalnega terapevtskega zdravljenja. So zgolj dopolnilne oblike pomoči, ki lahko pomagajo izboljšati kvaliteto življenja in spremeniti pogled na življenjsko situacijo. Anita Kejžar Škulj ne postavlja medicinskih ali drugih diagnoz, niti ne daje obljub ali zagotovil. Naročnik programov je sam odgovoren za svoje zdravje. Zato je pomembno, da glede svojega zdravstvenega stanja oziroma bolezni upoštevate navodila zdravnika in drugih zdravstvenih delavcev.