Da sprostiš glavo, stres in napetosti telesa…

Ste opravili Access Bars© delavnico? Ste bili na Temeljih? Na delavnicah AC telesnih procesov? Ju, hu, čestitke!

Verjetno ste si to izbrali, ker si želite v svojem življenju nekaj spremeniti. Odlična izbira. Sedaj pa vas vabim, da naučena orodja iz Bars priročnika, Temeljev ali AC procesov začnete aktivno uporabljati. Da vam zlezejo pod kožo. Da postanete ta orodja. Samo tako se boste približali in uresničili želene cilje, ki ste si jih postavili.

Redne Bars izmenjave potekajo vsak petek med 17.30 in 20.30 v Kamniku.

Prisluhnite Sonji, kako “Barsi” spreminjajo njeno življenje.

Kaj so izmenjave?

So redna srečevanja z namenom opolnomočenja. Pridruži se lahko vsak, ki je opravil Bars delavnico, kadarkoli, kjerkoli s katerim koli Bars facilitiatorjem. Tudi, če je bilo to že davno nazaj in ste pozabili, kjer so bars točke. Ni pomembno, skupaj jih osvežimo. Pomagam vam, da se spomnite in dobite zaupanje vase. Tisti, ki so bili na delavnicah AC telesnih procesov ali Temeljih lahko med sabo izmenjajo telesne procese. Tako so izmenjave vedno prispevek en drugemu.

Kdaj, kje so izmenjave? 

 • Kdaj: skoraj vsak petek v mesecu. Datume redno objavim na začetku meseca.
 • Datumi JANUAR: 13., 20., 27., 2023
 • Čas: od 17.30 – 20.30
 • Kje: v Kamniku, natančno sporočim ob prijavi
 • Koliko: 15 €
 • Prijava: preko obrazca spodaj ali na sms 051 307 668

Redne, tedenske izmenjave so čudoviti pomočniki pri prebujanju v več sebe.

Najbolj pogosti učinki Barsov, AC telesnih procesov so:

 • povečan občutek miru in lahkotnosti,
 • manjša odzivnost pri situacijah, ki so vas v preteklosti pogosto vznemirjale,
 • bolj miren, poglobljen spanec,
 • zmanjšana tesnobnost,
 • več zbranosti in izboljšan učni uspeh,
 • večja povezanost s telesom,
 • lažje prenašanje nosečnosti in poroda,
 • olajšanja po možganskih kapeh, drugih telesnih omejitvah,
 • povečan občutek moči, da lahko spremenite vse, kar vas je v preteklosti motilo,
 • določene situacije/ljudje, ki so vas “zadele”, zgubijo moč nad vami.

Barse zaganjam od 2019

sebi in drugim, ko sem opravila prvo Bars delavnico pri Magdaleni Jankovec.

Ko sem spoznala koristnost Bars tretmajev, sem posegla po več. Access mi ponuja veliko odgovorov, ki sem jih iskala celo svoje življenje. Svojo drugačnost sem začela prepoznavati, kot darilo in ne nekaj, kar je potrebno “popraviti”.

Seminar Temelji mi je začel približevati praktična orodja in tehnike, da lahko postavim nove temelje svoje resničnosti. Opravila sem številne napredne seminarje: ESB – energijska sinteza bitja, COP – Izbira možnosti, 3-day Body Class, Being you z dr. Dain Heer, SOP – Simfonija možnosti…

Postala sem Bars facilitator, s tem usposobljena za izvajanje Bars delavnic.

Mnenja mojih strank

Sonji je v glavi vedno mrgolelo milijone misli. Na bars delavnici je prvič doživela, da lahko prekine svoj miselni avtopilot in pride do jasnosti v glavi. Ugotavlja, da postaja bolj prisotna sama s sabo, naredi boljše izbire v karieri in v manjšem času naredi več. Na koncu pogovora je doživela velik a ha, da je sedaj bolj srečna, na situacije pa je ne reagira več tako dramatično, kot nekoč.

Sonja je iz Ljubljane

Barse sem prvič prejela pred 7 leti. To s tabo pa je čisto nekaj drugega, kot sem imela v spominu. Spoznavam, da mi ni treba več kopati po starih čustvenih dramah. Spomnila si me, da se lahko cenim in uporabim svoja znanja. Da nisem tako komplicirana, kot so mi ves čas pripovedovali ostali. Počutila sem se osvobojeno, lahkotnejšo, da obstaja tudi drugačna pot.

Kaja. Kamnik

Z rednim zaganjanjem barsov in vsakotedenskimi izmenjavami pri Aniti se je rezultat zelo hitro pokazal. Moje noge gorijo, roke niso več mrzle in po dolgem času lahko res uživam brez, da bi me takoj začelo mraziti. Tudi poleti sem vedno spala v nogavicah, letos sem jih opustila že aprila. In drugi večji rezultat, ki sem ga opazila je, da so moje težave z mehurjem izginile. Težave sem imela že od majhnega. Res sem tako srečna in hvaležna in z veseljem so bars izmenjave pri Aniti v mojem planerju vsaki teden. To je moj self care.  Kaj vse je sedaj se mogoče?

Helena,  Ljubljana

Ponedeljek po Bars delavnici tekel tako gladko, kot še nikoli. Zvečer sem poslala mami sms: “Ne vem, al so to barsi al kaj, dans se je pa vse tko gladko in brez napora izteklo, da noro!”
Če bi si želela (in si) občutek po bars delavnici strniti v en preprost stavek bi rekla, da fizično čutim, da so se mi odprle oči in izboljšal vid, pogled, kot da vidim širše, na vse strani. Kot bi doslej gledala svet s priprtimi očmi, sedaj pa sem jih končno odprla in jih uporabljam s polno kapaciteto, takšne, kot jih imam, kljub rahli dioptriji velike, popolne.

Danaja, Ljubljana

Vaša investicija

Bars zmenjava

 • 15 €

V KOŠARICO

Bi izbrali več lahkotnosti?

  * Opozorilo: Programi, ki jih nudi Anita Kejžar Škulj, ne nadomeščajo pristopov uradne medicine in tradicionalnega terapevtskega zdravljenja. So zgolj dopolnilne oblike pomoči, ki lahko pomagajo izboljšati kvaliteto življenja in spremeniti pogled na življenjsko situacijo. Anita Kejžar Škulj ne postavlja medicinskih ali drugih diagnoz, niti ne daje obljub ali zagotovil. Naročnik programov je sam odgovoren za svoje zdravje. Zato je pomembno, da glede svojega zdravstvenega stanja oziroma bolezni upoštevate navodila zdravnika in drugih zdravstvenih delavcev.