Se pogosto počutite utrujene, nervozne, jezne, zmedene, vam ne gre v odnosih ali poslu, kot si želite? Iščete nekaj, kar bi prineslo olajšanje, sprostilo glavo nadležnih misli, napetosti v telesu?

Access Bars je sprostitvena tehnika rahlega dotika 32 točk na glavi. Možgani že v 15 minutah preidejo v stanje globoke relaksacije, tako imenovano theta stanje. Theta možganski valovi aktivirajo samozdravljenje telesa, čustev, uma. S tem spreminjate svoje življenje in ustvarjate nove možnosti, ter se osvobajate vseh napetosti.

Dobrodošli v svet drugačnih možnosti

Barsi so 32 točk na glavi, ki so znanstveno potrjeni. Vsaka točka je povezana z določenim življenjskim področjem. V njih so shranjene vse omejitve, misli, ideje, prepričanja, čustva, sodbe in razmišljanja, ki ste jih imeli v kateremkoli življenju. Zakaj je to pomembno? Vsa ta navlaka shranjena v bars točkah vas blokira in omejujejo, da bi zavestno izbirali in tako ustvarjali polnejše življenje na vseh področjih.

Vsaka bars seansa lahko sprosti od 5–10 tisoč let omejitev na področju življenja, povezano s točko, ki se je dotikamo. Obstaja točka za zdravljenje, radost, telo, spolnost, denar, komunikacijo, prostor, čas, zavedane, itd.

Morda se točke lahko zdijo podobne kot pri akupunkturi ali kateri drugi tehniki, ampak imajo kot del Barsov popolnoma drugačno funkcijo. Pri nobeni drugi metodi se ne pojavljajo enake spremembe, kot jih generiramo z Barsi. Spremembe, ki jih omogočajo Barsi so neprimerljive.

Delavnica je energijsko zelo močna in vam pomaga očistiti blokade v telesu in življenju, kjer se vam zdi, da ste ujeti.

Kaj vse lahko spremenite z barsi?

Vsaka Bars terapija je drugačna. V najslabšem primeru se boste počutili, kot da ste pravkar prejeli najboljšo masažo v življenju. V najboljšem pa se bo vaše celotno življenje lahko spremenilo v nekaj večjega.

Ljudje so takole opisali svoje izkušnje po eni ali več bars seans:

 • zmanjšanje čustvene preobremenjenosti
 • eliminacija stresa
 • lažje opravljanje izpitov in delovnih nalog
 • izboljšano spanje
 • odprava telesnih bolečin
 • več energije, volje do življenja in motivacije
 • povečani denarni tokovi
 • izboljšani odnosi…

Access Bars® so že več tisočem ljudem po celem svetu prinesli olajšanja, vključno s spanjem, zdravjem, telesno težo, denarjem, spolnostjo, odnosi, nevrozami, odvisnostmi, prislinimi mislimi, depresijami, stresom in veliko več..

Bi izbrali več lahkotnosti zase? Prijavite se na delavnico.

Kako poteka delavnica?

To je osnovna delavnica Access Consciousnessa, ki jo vodi Anita Kejžar Škulj, licencirana bars facilitatorka.

 • v soboto 10.12.2022
 • cel dan od 10.00 do 18.00
 • V Kamniku (lokacijo izveste ob prijavi)

KAKO POTEKA:
Delavnica je sestavljena iz teoretičnega in praktičnega dela. Spoznate osnovna, praktična Accessova orodja za vsakodnevno uporabo. Ogledate si video, kjer vam ustanovitelja Access Consciousnessa, dr. Dain Heer in Gary M. Douglas predstavita koristi in potek seanse.

SKRBNO VODENJE: Naučite se izvajati Access Bars Tretma. Na delavnici ga 2x prejmete in 2x izvajate, tako, da se ga boste z lahkoto naučili. Ves čas vas skozi vse korake vodim, da odidete z dobrim občutkom.

Vedite, da ste dovolj. Ne potrebujete posebnih moči ali predhodnih znanj, da bi izvajali bars tretma.

PRIROČNIK: Na delavnici prejmete priročnik z opisi barsov in skice.

Poskrbim, da nam je zabavno in lahkotno. Imamo več krajših odmorov, kjer so vam na voljo pijača in prigrizki. Eno uro si vzamemo za kosilo. Po želji skupine se lahko hrana tudi naroči ali se sprehodite do bližnje restavracije.

CERTIFIKAT: Na koncu dobite certifikat in lahko samostojno izvajate seanse na vaših sorodnikih, prijateljih, klientih ali pa si Barse zaganjate na sebi.

Tehniko lahko vključite tudi v vaš posel.

CENA: Cena delavnice je 240 €

Otroci, stari do 15 let, se delavnice lahko udeležijo brezplačno v spremstvu svojih staršev ali skrbnikov. Otroci, stari od 16 do 18 let, plačajo polovično ceno.

Vsakič, ko se delavnice udeležite ponovno, je cena za vas polovična (120 €).

V ceno delavnice so vključeni prigrizki in gradivo.

PRIJAVA: s klikom na KOŠARICO spodaj, pride vaša prijava avtomatično do mene. Z nakazilom plačila, ki je lahko na poslovni račun ali s kartico, si zagotovite mesto na delavnici.

Za dodatne informacije: 051 307 668, infoanita@notranjamoc.com.

Tako enostavno, a tako neverjetno učinkovito!

Tisti, ki so že bili na Access Bars delavnici, so živ dokaz za to, kakšne spremembe so mogoče:

Ena luštna, nepričakovana povratna informacija udeleženke je, da ima od bars delavnice naprej, več svobode s hrano, zbledela je jutranja nevzdržna lakota in je bolj pomirjena sama s sabo.”
Anja

Javljam ti moja opažanja po delavnici. Otresla sem se strahu in po dolgih letih spet začela vozit avto. Kar na enkrat sem začela razmišljati, kako fino bi bilo voziti avto in ga imeti. Tudi avto je kar nekako čarobno prišel do mene, praktično brez stroška.

Nina

Ko sem prejemala barse me je kar odneslo v neko globoko stanje. Po koncu sem se počutila olajšano, s prazno glavo, kar je zame nenavadno.

Kako je lahko še boljše kot to????☺

IRIS

Če se v svojem življenju ne počutiš zadovoljno, lahkotno, izpopolnjeno, to pomeni, da te zavirajo tvoje blokade. Ponujam ti priložnost, da se razbremeniš svojih notranjih ovir in začneš lahkotno ustvarjati življenje, za katerega veš, da je mogoče.

Prijavi se na delavnico Access Bars na infoanita@notranjamoc.com! Katere spremembe so mogoče sedaj?

Vaša investicija

Cena delavnice je 240 €

Otroci, stari do 15 let, se delavnice lahko udeležijo brezplačno v spremstvu svojih staršev ali skrbnikov. Otroci, stari od 16 do 18 let, plačajo polovično ceno.

Cena delavnice je 120 €

Vsakič, ko se delavnice udeležite ponovno, ne glede na to, pri katerem bars facilitatorju ste opravili prvo, je cena za vas polovična (120 €).