Spletni program – 21 dni izziva

»Pomnoži obilje, naloži hvaležnost«

(predznanje ni potrebno)

začneš lahko takoj

Kaj boste s programom pridobili?

 • Postalo vam bo jasno, KAKO POSTATI HVALEŽNOST

  – o hvaležnosti se veliko govori a mnogi klienti v moji praksi mi potoži, da je to sicer super ideja, biti hvaležen, oni pa da ne vejo, kako se to počne.
  – super efektivne vajo za razstrupljanje ledvic ter kozmični zvok za ledvice

 • NAUČILA SE BOŠ KAKO POSTAVIŠ JASEN CILJ IN GA POTEM TUDI DOSEŽEŠ

  in kako učinkovito razviješ misli in občutke, ki te bodo spodbudili da postaneš svoj osebni motivator.

 • GOVORILI BOMO O TEM, KATERA HRANA HRANI LEDVICE

  Čas za toplo in kuhano hrano.

 • JOGA OBRAZA, SAMOMASAŽO OBRAZA IN SPOZNAVANJE AKUPRESURNIH TOČK OBRAZA IN TELESA

  Z jogo obraza vzpostaviš hormonski sistem in aktiviraš notranje organe.

 • KAKO NEGOVATI IN V SEBI PREBUDITI ŽENSKO “YIN” ENERGIJO

  Le odprto srce lahko energijo daje in prejema. Naučiva te, kako odpreti svoje srce.

 • KAKO RAZVITI VEŠČINO LJUBEZNI DO SEBE “DELO Z OGLEDALOM”

  Kako vidiš sebe skozi druge, ki so odsev vsega kar si.

POSEBNOST: ZDRAVILNI READING POLJA SKUPINE

Poglobljena meditacija, branje energijskih zapisov skupine. Je preverjeno učinkovit, avtorski pristop. V polju visokih vibracij se bodo topili strahovi in druge omejitve preteklosti. Ponovno boš začutila stik z Izvorom – da je vse možno.

bonus

DARILO: zvočni posnetek readinga in 5 ključnih vaj, ki aktivirajo ledvice

Pred vrati je najpomembnejši čas tega leta! Zima! Čas za tvojo popolno pomladitev in regeneracijo na vseh področjih. Kar boš sedaj sejala, boš spomladi in poleti žela. Tvoje počutje vsak dan, celo leto je odvisno od tega, kako boš izkoristila zimo. Če boš pozimi MAKSIMALNO poskrbela za tvoje ledvičke, se ti glede zdravja – fizičnega in psihičnega ni potrebno bati.

Prosim, vedno opazuj naravo. Kaj počne narava v tem času? Spi, počiva. Zemlja bo globoko zamrznila, semena so na varnem, skrita v objemu nje. Počivaš? Veliko spiš, uživaš toplo hrano? Se carkljaš in meditiraš? Greješ ledvička? Nadledvična žleza je glavna varovalka našega sistema. Adrenalna izgorelost je izvor ČISTO VSEH bolezni. Je tvoja nadledvična žleza izgorela? Te je strah, je prisotna kronična utrujenost, vnetja, alergije, PMS, težave s spanjem, si pod stresom, si neodporna, se ne veseliš življenja, imaš vrtoglavice, bolečine v mišicah, zaživiš šele ponoči, čez dan pa se počutiš izžeto, kot cunja…Težave z nadledvično žlezo vzemi resno. Če težav z njo ne odpraviš, lahko organizem popolnoma ugasne in odpove. Okrevanje je lahko zelo dolgotrajno in naporno.

Pomembno je, da se naučiš kako se okrepiti, kako razstrupiti in nato pripraviti organizem za naprej. Velikokrat se na pot raziskovanja podamo sami – vsekakor je prvi korak in želja po spremembi NAŠA odločitev, po drugi strani se pa zgodi, da včasih izgubimo kompas in se znajdemo v neprijetni situaciji, ko sami ne znamo naprej; zato boš tukaj sama s sabo, ampak vsekakor ne sama, ker boš deležna najine pomoči in usmerjanja.

Ali veš, da odnos, ki ga imaš sama s sabo vpliva na prav vsa področja tvojega življenja? Način kako vidiš sebe vpliva na tvojo samopodobo. Morda se ravno nahajaš v težavnem partnerskem odnosu, ali imaš kariero, ki te ne izpolnjuje, gojiš nezdrave navade ali občutiš finančno nezadovoljstvo. Če se znajdemo v takšnih stanjih je lahko vzrok v tem, da smo izgubili stik s tem, kar zares želimo.

Na delavnici “Novo leto, nova jaz” se boš naučila, kako do ponovne povezave s sabo. Tako ponovno začutiš kdo si, kam greš in kakšni so tvoji srčni cilji. Pridobila boš moč in motivacijo, da jih osvojiš. Pomagali ti bova, da boš stopila na pot ljubezni do sebe in s tem za vedno spremenila način kako vidiš sebe, kako vidiš druge in kako vidiš svet. Samopodoba je osnova na prav vseh področjih življenja, vključno z odnosi, financami in zdravjem.

Prijavi se še DANES. Število mest je omejeno!

Če se ti zdi zanimivo, te prosim, da obvestiš in vabilo pošlješ še kakšni tvoji prijateljici – morda tale dopoldan preživita skupaj?

Potrebno ni nobeno predznanje oz. izkušnje s katerokoli vrsto vadbe, joge,…

Na prijavnico

O nama

ANITA KEJŽAR ŠKULJ
ANITA KEJŽAR ŠKULJ
svoji svetovalni praksi že 20 let pomaga ljudem, da posežejo po uspehu na področju partnerstva, kariere in blaginje. Navadno jo poiščejo takrat, ko se jim nekaj zatakne. Razvila je lasten, učinkovit svetovalni pristop. Uspešno povezuje jasnovidne sposobnosti z najsodobnejšimi pristopi pozitivne psihologije. Usposobljena je za delo s posamezniki in skupinami za samorazvoj. Mnogi so z njeno pomočjo spoznali svoje poslanstvo in ga začeli uresničevati. Postali so bolj srečni, učinkoviti, zadovoljni sami s sabo in bolj zdravi.
JASMINA TURNŠEK
JASMINA TURNŠEK
Moja pot učenja in raziskovanja delovanja človeka na celostni ravni poteka več kot pol mojega življenja. Preizkusila sem veliko. Veliko različnih stvari, ki bi mi olepšale življenje. Tudi jaz sem imela veliko težav, takšnih in drugačnih – saj veš, kaj bi ti razlagala…:)V tem času sem se učila od najboljših svetovnih zdravilcev in sedaj svoje znanje prenašam nate. Zate sem pripravila edinstvene programe, ki te bodo ponovno napolnili z energijo, ki ti bodo omilili čustveno bolečino, povrnili optimalno zdravje in okrepili imunski sistem, izboljšali tvoj izgled in te pripeljali tja, kamor si želiš – v mirni del tebe, kjer pozitivnost, veselje, sreča in ljubezen ne bodo več samo iluzija in nekaj nedosegljivega.

Nekaj dragocenih mnenj udeležencev prejšnjih delavnic:

Vsako srečanje da rezultate. Razrešili so se odnosi v službi. Nekateri najhujši so iznenada odšli drugam (čudežno izginili)..
Martina, mati dveh najstnic
Želela sem poklicno spremembo. Pred najinimi srečanji, sem se o tem samo pogovarjala in delala načrte, ki jih nisem izvedla.
Lili, 49 let, medicinska sestra
Živjo Anita 🙂 Najprej bi rad povedal, da je posnetek odličen in da sem hitro začel opažati pozitivne spremembe, sem presenečen 🙂
Žiga, 23 let, samostojni podjetnik
Na prijavnico

Tvoja investicija

Zgodnja prijava do 28.11.2016:bonus

Investicija znaša le 75,00 €

Prijave po 28.11.2016: kotizacija znaša 89,00 €.

Prijava je aktivna z vplačilom kotizacije na poslovni račun podjetja Notranja moč d.o.o. Podatke prejmete ob prijavi.

Prijavnica

* indicates required