Si tudi ti ena tistih, ki je letos prišla domov z morja razočarana nad svojo postavo v kopalkah? In ponovno si naredila trden sklep, da pa tokrat resnično nekaj narediš s “špehcem”, ki visi okoli trebuha, zadnjice, rok? Da boš svojo obljubo, ki si jo dala sebi lažje izpeljala, dobila zagon in motivacijo, sem ustvarila 21 dnevni izziv “ODLOŽI ŠPEHEC” in si ustvari lahkotnost in radost s telesom.

TO JE PONOVITEV USPEŠNICE iz preteklega leta. Nekatere ženske so mi sporočile, da so iz L prešle na S. Druge so povedale, da so nekako vzljubile svoje telo in kljub oblinam samozavestno stopale po plaži. Spremembe, ki so jih ženske videle pri sebi, so resnično osupljive. Zato z veseljem ponavljam in nadgrajujem ta izjemen program in te vabim, da se nam pridružiš .

21 dni, 21 energijskih spodbud

21 dni bomo skupaj delale vodeno energijsko vajo “razgrajevanja maščob in oblikovanje telesa.” Ker vaja dela mojstra in jo bomo skupaj utrdile, vam bo vaja prišla v podzavest, da bo v prihodnosti dovolj le pomisliti nanjo in že se bodo sprožile prave energije.

Vzljubi svoje telo – fenomenalna vaja, ki uničuje hormone stresa in topi kilograme.
Telo, ki ga venomer obsojamo in popravljamo noče zgubit kilogramov, se nam upira. Poznano? Zato bomo okrepili našo komunikacijo z njim, naj nam pove, kaj v resnici potrebuje? Kakšno hrano, koliko, kdaj, pa tudi katero vadbo in najpomembneje, kaj ga resnično neguje, hrani. Kaj bi se zgodilo, če s svojim telesom začneš sodelovati in skupaj prideta do želene tarče. A ne bi bilo tako spreminjanje telesa bolj prijetno in prijazno?

Moj super Coaching, da odblokiraš podzavest, ki ti nagaja. Čas bo tudi za vaša vprašanja in kje se zatikate. Predvsem bo moj fokus na tem, da vam pomagam, da počistimo nevidne čustvene in energijske vzorce, ki vas držijo zataknjene. Pogosto iz na videz nerazumnih razlogov ohranjamo viške telesne teže, ker je tako “prav“, ker to služi nečemu, kar nezavedno mislimo, da je dobro za nas.

Kaj je naš cilj?

Nekatere boste dejansko izgubile telesno težo, druge boste doživele spremembo v odnosu do svojega telesa, gibanja in prehranjevanja. Lahkotno se bodo začele pojavljati misli in ideje, kaj lahko v svoji prehrani zamenjate, izločite ali dodate. Tudi bolj jasno vam bo postajalo, katera vadba ustreza vašemu telesu. Nič več ga ne boste silile v gibanja, ki mu niso všeč in tako samo dvigovale stresne hormone. Same od sebe se boste želele več dotikati telesa, ga negovati in biti prijazne do njega.

Detoks podzavestnih vzorcev in energij, kjer sebe zadržujete pred tem, da bi resnično imele telo za katerega veste, da je mogoče za vas – vitko, čvrsto, zdravo, močno, energično, čarobno, seksi…in odnos s telesom, ki je negujoč in ljubeč.

Povečanje zaupanja vase in to da zmorete.

…in kaj še vse drugega se bo spremenilo?

Odgovor je enostaven. Spremenilo se bo vse, kar je v vašem življenju pripravljeno, da se. Čeprav bo fokus na telesu in maščobah, ne bomo spreminjali samo maščobnih celic. Energije, ki jih bomo zagnali, vedno delujejo na nas kot celoto, zato se bodo lahko spremembe pokazale tudi na drugih področjih v življenju, ki jih niti ne pričakujete.

Zato sem z navdušenjem pripravila program 21 dni izziva ” Odloži špehec” da dobite potrebno motivacijo, zagon energije in prenehate odlašati. Želim si, da čim več ljudi zaživi svobodo s svojim telesom, najde zaupanje vase, da zmore oblikovati svoje telo in se v njem dobro počutiti. Program sestavlja 21 zaporednih dni.

Kako poteka izziv?

To je avtorska delavnica Anite Kejžar Škulj, coachinja za osebni in poslovni preboj. 

Vsak dan ob 20.30 se dobimo v spletni sobi ZOOM za 30 – 45 minut. Tako si boste zagotovili uspeh. Vsak dan se bomo posvetli eni temi in vprašanjem, ki so mi jih zastavljali udeleženci izziva…. Na ta način se že prične proces otvarjanja procesa čiščenja. Ko je osnova postavljena, nadaljujemo z energijsko vajo “raztapljanja maščobe in oblikovanja telesa.” Da je učinek zares največji, vas povabim v coaching, da sproti očistimo omejitve, misli, prepričanja, sodbe, ki jih imate o telesu, hujšanju, staranju, zdravju….

Če se izziva ne morete udeležiti ob tistem času, ko imamo v živo, boste posnetke poslušali v svojem času, ko vam to najbolj ustreza. Vsak večer jih boste prejeli v svoj inbox.

Izziv se začne v trenutku, ko se zanj odločite. Program je narejen brezčasno z energijsko podporo za vse, ki vanj vključujete zdaj ali kadarkoli v prihodnosti.

  • Vsak dan boste v polju visokih vibracij

  • Spoznali boste nekatera omejujoča prepričanja o telesu, hujšanju in jih začeli opuščati

  • Povečali boste zaupanje vase in to da zmorete preko omejitev s hrano, telesom, gibanjem

  • Naučili se boste preproste tehnike za zmanjšanje stresa za dolgoročen uspeh

poslušanje-vibra-spa

Prijavo na izziv “Odloži špehec” pošljete na e-naslov infoanita@notranjamoc.com.

Plačilo lahko poravnate s kreditno kartico, s plačilom preko Paypala (izberite svojo opcijo spodaj in kliknite na gumb PLAČAJ), možno pa je tudi plačilo po predračunu (napišite to v mejlu za prijavo).

Vaš prispevek:

Prispevek je simboličen, le 39 € za celih 21 dni, da denar ni le še en izgovor, da ne naredite spremembe glede telesa in svojega izgleda.

girl-2940655_1280

Kakšne spremembe lahko pričakuješ?

  • Nekatere boste dejansko izgubile telesno težo.
  • Druge boste doživele spremembo v odnosu do svojega telesa, gibanja in prehranjevanja.
  • Lahkotno se bodo začele pojavljati misli in ideje, kaj lahko v svoji prehrani zamenjate, izločite ali dodate.
  • Bolj jasno vam bo postajalo, katera vadba ustreza vašemu telesu. Nič več ga ne boste silile v gibanja, ki mu niso všeč in tako samo dvigovale stresne hormone.
  • Same od sebe se boste želele več dotikati telesa, ga negovati in biti prijazne do njega.

Če se v svojem telesu ne počutiš zadovoljno, lahkotno, zdravo, seksi, to pomeni, da te zavirajo tvoje blokade. Ponujam ti priložnost, da se razbremeniš svojih notranjih ovir in začneš lahkotno ustvarjati telo, za katerega veš, da je mogoče. Prijavi se na delavnico še danes!

POŠLJI SVOJO PRIJAVO NA infoanita@notranjamoc.com!

Tako enostavno, a tako neverjetno učinkovito!

Tisti, ki so delavnice Anite Kejžar Škulj že preizkusili, so živ dokaz za to, kakšne spremembe so mogoče:

Špela je zapisala:

Hej, Anita! Danes je 14 dan izziva. Sporočam ti, da se počutim odlično in lepo. Všeč sem si kot že dolgo ne in to opazijo tudi drugi. Shujšala 2 kg brez težav, večer mirno presedela ob narezku pršuta,ki bi bil sicer moj.

Tudi Ksenja je delila svojo zgodbo:

Totalno razbremenjena…kar čutila sem, kako teža odhaja iz mojega spodnjega dela trebuha. Sem dans marsikaj prepoznala. Moj špehec se je deloma gotovo nezavedno nabral tudi kot maščevanje za nesramnosti v odnosih in da mu moje telo ne bo več v tak užitek.

Majda pa je izkustva po 21 dnevnem izzivu doživljala takole:

Rada bi povedala samo to, da sem ponovno začela teči odkar sem v tvojem programu. Sicer ne veliko a začela sem in uživam v tem.
Tudi napenjanje se mi je umirilo, ko sem začela govoriti tako kot si mi napisala. Glede ohlapnosti kože bom zelo vesela, če boš to še kdaj vključila v program, ker mislim, da imam tu še dokaj močna prepričanja, ki pa si jih ne želim več.
HVALA Anita za ta tvoj program. Super je, čeprav se ga ne morem udeleževati v živo pa si vedno najdem čas, da ga poslušam naslednji dan v miru.

PRIJAVI SE ŠE DANES!

Prijavo na izziv “Odloži špehec” pošljete na na e-naslov infoanita@notranjamoc.com.

Plačilo lahko poravnate s kartico, plačilom preko Paypala (izberite svojo opcijo spodaj in kliknite na gumb PLAČAJ), možno pa je tudi plačilo po predračunu (napišite to v mejlu za prijavo).

ZAČNEMO 21.9.2021

EUR39
  • 21 dnevni izziv “Odloži špehec”